5 juli 2017

iFunSnelheidstest: iPhone 7 plus neemt het op tegen vier Android toestellen

Vorige maand heeft Samsung de Galaxy S8 uitgebracht, het nieuwe toptoestel gaat de concurrentie aan met andere populaire smartphones. De S8 bestaat bijvoorbeeld bijna volledig uit een scherm, iets wat we volgens de geruchten ook later dit jaar voor de iPhone 8 kunnen verwachten.

De Galaxy S8 is volgens Samsung de beste en snelste smartphone van dit moment, maar is dat ook zo? In onderstaande video kun je een wel heel bijzondere snelheidstest bekijken. In de test neemt de iPhone 7 Plus het op tegen de nieuwe Samsung Galaxy S8, maar ook tegen de OnePlus 3T, de LG G6 en de Google Pixel.

iPhone 7 plus neemt het op tegen vier Android toestellen

In onderstaande video van EverythingApplePro kun je zien hoe de iPhone 7 Plus het opneemt tegen de andere smartphones. Op de verschillende toestellen wordt gelijktijdig dezelfde apps geopend en worden er verschillende taken en benchmarks uitgevoerd. Uiteindelijk geeft dit een goede indruk van de apparaten. De iPhone 7 Plus doet het bijzonder goed en gaat er vaak met de winst vandoor. Alle resultaten zie je terug in onderstaande video.

Bekijk ook: Vergelijking: Samsung Galaxy S8+ en iPhone 7 Plus


Reacties


 • Hans

  15 mei 2017 om 23:16

  Duidelijk de s8😎

 • Klarel onzin

  22 mei 2017 om 15:11

  Dus met een betere processor en meer intern geheugen verteld dit filmpje dat de iPhone alsnog sneller is! Maker van het filmpje is duidelijk Apple fan en heeft de uitkomst gemanipuleerd.

 • MacDon

  5 juli 2017 om 15:02

  Je kunt een Ferarri motor in een vw kever bouwen, maar die kever is gebouwd op een licht motortje. Dus snelheidswinst is en blijft minimaal. Oorzaak: Android blijft de achilleshiel!

 • Philip

  5 juli 2017 om 22:34

  @MacDon, heel juist. Ik koop geen iPhone omwille van de hardware specs, want klokfrequentie zeggen niets, netzomin als pixeldichtheid. Ik koop een iPhone omdat het globale resultaat telt, want als gebruiker is dat waar ik mee te maken krijg …

Een reactie toevoegen: