12 mei 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunSnelheidstest: iPhone 7 plus neemt het op tegen vier Android toestellen

Vorige maand heeft Samsung de Galaxy S8 uitgebracht, het nieuwe toptoestel gaat de concurrentie aan met andere populaire smartphones. De S8 bestaat bijvoorbeeld bijna volledig uit een scherm, iets wat we volgens de geruchten ook later dit jaar voor de iPhone 8 kunnen verwachten.

De Galaxy S8 is volgens Samsung de beste en snelste smartphone van dit moment, maar is dat ook zo? In onderstaande video kun je een wel heel bijzondere snelheidstest bekijken. In de test neemt de iPhone 7 Plus het op tegen de nieuwe Samsung Galaxy S8, maar ook tegen de OnePlus 3T, de LG G6 en de Google Pixel.

iPhone 7 plus neemt het op tegen vier Android toestellen

In onderstaande video van EverythingApplePro kun je zien hoe de iPhone 7 Plus het opneemt tegen de andere smartphones. Op de verschillende toestellen wordt gelijktijdig dezelfde apps geopend en worden er verschillende taken en benchmarks uitgevoerd. Uiteindelijk geeft dit een goede indruk van de apparaten. De iPhone 7 Plus doet het bijzonder goed en gaat er vaak met de winst vandoor. Alle resultaten zie je terug in onderstaande video.

Bekijk ook: Vergelijking: Samsung Galaxy S8+ en iPhone 7 Plus

Reacties


  • Hans

    15 mei 2017 om 23:16

    Duidelijk de s8😎

  • Klarel onzin

    22 mei 2017 om 15:11

    Dus met een betere processor en meer intern geheugen verteld dit filmpje dat de iPhone alsnog sneller is! Maker van het filmpje is duidelijk Apple fan en heeft de uitkomst gemanipuleerd.

Een reactie toevoegen: