7 juli 2017

iFuniPhone 8 trailer toont randloos design

iphone 8 camera

Volgens de laatste geruchten kunnen we dit jaar de iPhone 7s en 7s Plus verwachten, maar ook een speciale uitvoering die voorlopig de naam 'iPhone 8' heeft. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe standaard met een compleet nieuw randloos-design en hypermoderne technieken.

We hebben al regelmatig de geruchten over deze iPhone besproken, zo is er al een dummy uitgelekt en schematische tekeningen. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom heeft SET Solution een fantastische trailer gemaakt over de nieuwe iPhone 8. Het resultaat mag er zijn.

iPhone 8 trailer gebaseerd op geruchten

In onderstaande video kun je een iPhone 8 concept bekijken die min of meer geïnspireerd is op de huidige geruchten. De iPhone bestaat uit glas en heeft een randloos design. De thuisknop en Touch ID zitten verwerkt in het scherm en de camera is verticaal geplaatst. Volgens de laatste ontwikkelingen zou Apple niet gaan voor een gebogen scherm en zou de FaceTime camera en speaker op een andere wijze verwerkt worden in het scherm (voorbeeld). Toch is onderstaande concept trailer de moeite waard om te bekijken.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: