24 april 2017

iFunIs dit de nieuwe iPhone 8? Dummy gelekt.

iPhone 8 concept

Afgelopen weekend is er een dummy van de iPhone 8 opgedoken. De foto's verschenen op Twitter en zijn geupload door Benjamin Geskin. Deze man heeft al vaker exclusieve informatie over nieuwe producten bekend gemaakt en heeft het vaak bij het juiste eind.

De gelekte dummy zou afkomstig zijn uit de Foxconn fabriek en zou naar eigen zeggen gebruikt worden verschillende testen uit te voeren. De afgelopen weken duikt er steeds meer informatie op over de iPhone 8 (ook wel iPhone Edition genoemd). Zo zijn er schematische tekeningen uitgelekt die een iPhone tonen zonder fysieke thuisknop, groter scherm en een andere camera. De dummy toont veel gelijkenissen met deze tekeningen.

iPhone 8 dummy uitgelekt

De dummy kun je bewonderen op onderstaande foto's. Zo is de nieuwe verticale camera te zien, groter scherm en het ontbreken van de thuisknop. Deze wordt wellicht in het scherm verwerkt net zoals het Touch ID. In tegenstelling tot de tekeningen toont de dummy geen Touch ID op de achterkant en zit deze waarschijnlijk in het scherm verwerkt.

iPhone 8 dummy

De achterkant van de iPhone 8 dummy is gemaakt van glas en de schermranden (behuizing) zouden slechts 4 milimeter dik zijn. De zijkant lijkt van staal te zijn gemaakt net zoals de Apple Watch en eerdere generaties iPod. Hierdoor lijkt deze dummy op de iPhone 4(s).

iPhone 8 dummy gelekt

Is de dummy echt?

Of de dummy echt is, is nog maar de vraag. Het kan zijn dat het inderdaad een model is gemaakt door Apple om te testen en te gebruiken in de Foxconn fabriek. Echter kan het ook gaan om een model die iemand heeft gemaakt op basis van de geruchten en tekeningen. Eén ding is zeker, de foto's zijn in China gemaakt. De iPhone 8 (iPhone Edition) wordt dit najaar verwacht.

Bekijk ook: Draadloze oplader voor de iPhone 8Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: