21 april 2017

iFunConceptvideo toont iPhone 8 met glazen behuizing en draadloos opladen

iphone 8 concept

De iPhone 8, die hoogstwaarschijnlijk eind 2017 beschikbaar komt, zou volgens analist Ming-Chi Kuo een glazen behuizing bevatten. Hierdoor wordt het design gewijzigd en is de iPhone in één klap geschikt voor draadloos laden.

Op dit moment kan alleen de Apple Watch draadloos laden, maar Apple wil al jaren meer. Dat is af te leiden uit de verschillende patenten op de naam van Apple. Eerder dit jaar hebben nog twee experts het team versterkt. Deze zijn afkomstig van uBeam. Dit is een bedrijf dat een techniek heetft ontwikkeld waarmee het mogelijk is om draadloos te laden via ultrasone golven heeft gemaakt. Precies wat Apple zoekt, want daardoor kun je opladen zonder dock, matje, etc.

iPhone 8 glazen behuizing concept

Video toont glazen iPhone 8

Maar hoe kan zo'n glazen iPhone eruit komen te zien? Onderstaande video toont een glazen iPhone die min of meer aan de geruchten van dit moment voldoet. Zo is duidelijk te zien dan het scherm groter is, terwijl de iPhone dezelfde afmetingen behoudt. Dit is ook één van de geruchten die het sterkst aanwezig is. Onderstaande video is een concept gemaakt door Concepts-Creator.

Zoals al eerder vermeld zal het draadloze opladen niet gebeuren via een Dock, maar eerder via ultrasone golven. Wat Apple voor de nieuwste generatie iPhone in petto heeft weten we pas in het najaar van 2017.

Lees ook: iPhone 7 Plus en de Google Pixel XL


Reacties


 • Anita

  14 januari 2017 om 9:01

  Leuk!
  Ik hoop nu gelijk op een dubbel scherm.

 • Nick Seamore

  21 april 2017 om 16:56

  Als dit het design wordt is ie de mijne!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!