28 april 2017

iFunVerschillende snelheidstesten tussen Samsung Galaxy S8 en iPhone 7

Samsung galaxy s8 iphone 7

De nieuwe Galaxy S8 van Samsung is vanaf nu te koop. De nieuwe smartphone is erg ‘futuristisch' en heeft een compleet nieuw design t.o.v. de vorige telefoon.

Opvallend is dat de nieuwe S8 alles heeft wat momenteel de geruchten zijn voor de nieuwe iPhone 8. Denk hierbij aan een groter scherm zonder dat de smartphone groter wordt, thuisknop in het scherm en gezichtsherkenning. Samsung is alleszins klaar voor de toekomst en Apple moet aan de bak. De iPhone moet eind dit jaar wel een nieuw design gaan krijgen, anders zal Samsung met de eer gaan lopen.

snelheidstest samsung galaxy s8 en iphone 7

Snelheidstesten Samsung Galaxy S8+ en iPhone 7 Plus

We weten allemaal dat de iPhone 7 2GB RAM en de iPhone 7 Plus 3GB werkgeheugen heeft, beide toestellen draaien op de A10 Fusion-chip. De nieuwe Galaxy S8 is uitgerust met 4GB RAM werkgeheugen en een 10nm octa-core processor. Dat klinkt indrukwekkend, maar of het dat ook? In onderstaande video's kun je verschillende snelheidstesten bekijken tussen beide smartphones, welke is het snelst?

Snel zal je merken dat beide telefoons voordelen hebben, zo is de iPhone in de meeste gevallen het snelst. Echter komt de Galaxy vaak in de buurt van de iPhone. Wanneer een reeks van apps achter elkaar worden opgestart is de iPhone beduidend sneller dan S8. Maar de vingerafdrukscanner van de Galaxy lijkt sneller dan die van de iPhone. Uiteindelijk wint de iPhone de meeste testen, maar wie in het bezit is van een S8 hoeft zeker niet te klagen. Bekijk de volledig resultaten in onderstaande video's.

Bekijk ook: Samsung Galaxy S8+ vergeleken met de iPhone 7 Plus


Reacties


 • ruurd

  10 april 2017 om 22:30

  Ach ja. De vingerscanner schijnt achterop bovenaan bij de camera te zitten. Lekker handig. En waar hou je dat ding eigenlijk vast? Je zit altijd met je vingers in de weg op dat ding. Onhandig.

 • WGACA

  11 april 2017 om 9:33

  @ Ruurlo

  Lekker bekrompen Apple fanboy reactie. Dat ‘ding’ veegt zo’n beetje in alle opzichten (behalve het openen van spelletjes) de vloer aan met de iPhone. Ik geloof dat je dat maar al te goed weet en daarom zo als aangeschoten wild reageert.

 • Hugo Aerts

  28 april 2017 om 16:58

  De iPhone 7 is ondertussen al wat ouder en ligt zeker niet onder!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!