1 mei 2017

iOS 11Prachtig concept toont iPhone 8 met iOS 11

We moeten er nog even op wachten voor we de iPhone 8 te zien krijgen, toch dook er al een dummy van het toestel op. Deze toonde een verticale camera, een groter scherm en geen fysieke thuisknop (meer info).

Dat de nieuwe iPhone een groter scherm in een smallere behuizing gaat krijgen is een feit. Hierdoor krijgt iOS meer ruimte om te benutten, iOS 11 zal hier ongetwijfeld optimaal gebruik van gaan maken. In tegenstelling tot de iPhone 8 moeten we op iOS 11 iets minder lang wachten. Aanemlijk is dat Apple tijdens het WWDC 2017 op 5 juni de nieuwe software-updates uit de doeken gaat doen.

concept toont iPhone 8 en iOS 11

Concept: iPhone 8 met iOS 11

Welke nieuwe opties en functies we kunnen verwachten in iOS 11 is momenteel nog niet bekend. Daarom dat veel ontwerpers hun eigen versie van iOS 11 maken. In onderstaande video kun je een concept bekijken van Moe Slah dat speciaal gemaakt is voor ConceptsiPhone. De video toont ondermeer een iPhone 8 met groter scherm en vernieuwd design gebaseerd op eerder geruchten.

De concept iPhone toont ook een interpretatie van iOS 11 met functies zoals: complicaties (widgets) op het toegangsscherm, verbeterde weergave voor meldingen, strakkere interface, aanpasbaar bedieningspaneel, touch bar voor iOS met snelkoppelingen en meer. Je kunt het allemaal bewonderen in onderstaande video.

Bekijk ook: Conceptvideo toont iPhone 8 met glazen behuizing en draadloos opladen


Reacties


  • Van Reeth Danny

    2 mei 2017 om 8:20

    Mmmm afwachten… maar of ie de Samsung Galaxy S8 gaat overtreffen, dat denk ik niet …

Een reactie toevoegen: