26 mei 2017

iFunVideo toont iPhone 8 volledige dummy

Vorige maand dook er al een iPhone 8 dummy, het ging hier om een dummy die afkomstig zou zijn uit de Foxconn fabriek. Deze zou naar eigen zeggen gebruikt worden om verschillende testen uit te voeren.

Opnieuw heeft Benjamin Geskin het testmodel in handen en heeft er een video van gemaakt en gedeeld. Deze man heeft al vaker exclusieve informatie over nieuwe producten bekend gemaakt en heeft het vaak bij het juiste eind.

Video toont iPhone 8 dummy

Omdat de dummy nu duidelijk in beeld wordt gebracht is het duidelijk te zien dat de iPhone 8 waarschijnlijk iets dikker en groter wordt dan de huidige iPhone 7. Het scherm bedekt vrijwel de volledige voorkant en de thuisknop is verdwenen. De camera op de achterkant wordt niet horizontaal, maar verticaal geplaatst op het toestel. Naast de video heeft Benjamin ook een schematische schets van de iPhone 8 dummy online gezet met de afmetingen.

iPhone 8 dummy schematisch

Meerdere geruchten spreken van een dikkere iPhone, Apple lijkt dan toch afscheid te nemen van de steeds dunner wordende trend en gaan voor extra's die meer ruimte vragen zoals een grotere batterij, draadloos opladen, verbeterde camera's en meer. Hieronder kun je de video van de iPhone 8 dummy bekijken. Let wel, het gaat om een exemplaar dat gemaakt is op uitgelekte tekeningen, geruchten en overige informatie.


Reacties


  • Cloverfield

    27 mei 2017 om 16:20

    Mag ik ’t zeggen? Spuuglelijk!

  • Nick Seamore

    28 mei 2017 om 1:17

    Helemaal mee eens Cloverfield!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!