24 mei 2017

iOS 11iOS 11 concept met donkere modus geïnspireerd op de Muziek app

Nog een paar weken en we weten eindelijk wat we dit najaar voor functies kunnen verwachten in iOS. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple op 5 juni tijdens de WWDC Keynote iOS 11 aankondigen. Naast iOS zal ook de opvolger van macOS Sierra, tvOS 10 en watchOS 3 getoond worden.

Zoals gewoonlijk zal Apple een aantal functies bespreken en demonstreren. Veel iOS gebruikers wachten er al jaren op, een donkere modus. Zou Apple dan eindelijk in iOS 11 een speciale 'dark mode' toevoegen? Als het aan Filipe Espósito van iHelpBR ligt wel. Hij heeft een iOS 11 concept gemaakt met een donkere modus.

iOS 11 concept met donkere modus

Op onderstaande afbeeldingen kun je het concept van Filipe Espósito bewonderen. Hierin is een donkere modus te zien, maar ook een duidelijk ontwerp. Het concept is namelijk geïnspireerd op de (Apple Music) Muziek applicatie van iOS 10. Het is in eerste instantie niet vreemd dat Filipe zijn concept hier op baseert. De huidige muziek applicatie valt een beetje uit de toon, misschien wil Apple wel deze weg gaan inslaan met hun software. Op 5 juni weten we hoe iOS 11 er uit komt te zien, tot die tijd kunnen we genieten van dit soort concepten.

bedtijd iOS 11 concept Filipe Espósito

gezondheid iOS 11 concept Filipe Espósito

Mail inbox iOS 11 concept Filipe Espósito

mail iOS 11 concept Filipe Espósito

Berichten iOS 11 concept Filipe Espósito

muziek iOS 11 concept Filipe Espósito

instellingen iOS 11 concept Filipe Espósito

Bekijk ook: Nieuwe iPad Pro 10,5 inch tijdens het WWDC?


Reacties


  • Cloverfield

    24 mei 2017 om 19:11

    Het enige wat ik kan denken van deze concepts (net als de Music app): we hoeven geen grotere telefoon als Apple alles groter maakt. Je wilt juist meer informatie op het scherm… geen letters die je nog kunt lezen als je 105 met jampot-glazen-bril bent.

Een reactie toevoegen: