10 juli 2017

iFuniPhone 8 komt beschikbaar in 4 kleuren, waaronder een spiegelend exemplaar

iphone 8 concept

Dat we dit jaar een compleet nieuwe iPhone gaan krijgen is zeker. Iedere week lekken er weer nieuwe details uit, zo werd dit weekend duidelijk dat het draadloos opladen pas geactiveerd wordt in iOS 11.1. Dit omdat het oplaad-accessoire niet klaar zal zijn bij de lancering van de nieuwe iPhones (meer info).

Het volgende detail dat naar buiten is gekomen heeft betrekking tot de kleuren van de nieuwe iPhone. Dit weet de doorgaans betrouwbare bron Benjamin Geskin te melden. De iPhone 8 zou beschikbaar komen in 4 verschillende kleuren, waaronder een spiegelend exemplaar.

iPhone 8 krijgt spiegelend model

Benjamin weet alleen te melden dat de iPhone beschikbaar komt in 4 kleuren, waarvan er één spiegelend wordt. De andere kleuren zijn momenteel niet bekend. Aannemelijk is dat Apple zal kiezen voor zwart en wellicht ook zilver/wit.

iPod Touch, spiegelend

Het spiegelend exemplaar is te vergelijken met een oude generatie iPod Touch, deze had ook een spiegelende achterkant. Het ziet er bijzonder uit, alleen weten we uit het verleden dat dit zeer krasgevoelig is.

De iPhone 8 (ook wel iPhone Edition genoemd) wordt eind dit jaar verwacht. Deze wordt half september aangekondigd en komt waarschijnlijk pas in november beschikbaar. Alle gegevens over dit model is gebaseerd op geruchten die Apple nog niet heeft bevestigd.

Video toont concept van spiegelende iPhone

Onderstaande conceptvideo geeft een iPhone van glas weer, zo zou het spiegelend effect eruit kunnen komen te zien.

Lees ook: Is dit de nieuwe iPhone 8? Dummy gelekt


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: