3 juli 2017

iFunAfbeeldingen tonen een realistische iPhone 8

iPhone 8 concept met iOS 11

Dat we dit jaar eindelijk een iPhone mogen verwachten met een 'compleet' nieuw design is vrijwel zeker. Maar hoe de iPhone er precies uit zal komen te zien weten we momenteel (helaas) nog niet. Echter zijn er wel al een hoop feiten en geruchten uitgelekt.

Zo krijgt de iPhone 8 een groot scherm met geïntegreerde thuisknop en Touch ID zonder schermrand. Dit houdt in dat bijna de volledige voorkant van de iPhone zal bestaan uit een scherm. Waarschijnlijk krijgt de iPhone 8 een FaceTime camera krijgen bestaand uit meerdere lezen, hierdoor wordt gezichtsherkenning mogelijk en kan unieke augmented reality worden toegepast.

Fantastische afbeeldingen tonen de iPhone 8

De ondertussen bekende designer Martin Hajek heeft weer een fantastisch iPhone 8 concept gemaakt die volledig gebaseerd is op de laatste geruchten, feiten en uitgelekte informatie. Voor het eerst krijgen we ook een iPhone 8 te zien die wit is en niet zwart. Naar onze mening is dit één van de meest realistische concepten die we de afgelopen tijd tegen zijn gekomen. De kans is groot dat de iPhone er daadwerkelijk zo uit komt te zien. Enkele afbeeldingen kun je hieronder bekijken, de overige vind je hier terug.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: