23 september 2017

iFuniPhone 8: Buig-, vuur- en krastest

iPhone 8 (plus) camera

Sinds gisteren is de iPhone 8 (Plus) officieel te koop. De iPhone lijkt in eerste instantie op de iPhone 7, toch heeft deze een volledig nieuwe achterkant van glas gekregen. Maar kan deze nieuwe iPhone tegen een stootje?

Volgens Apple zou deze iPhone samen met de iPhone X de sterkste iPhone ooit zijn dankzij het nieuwe glas-design. Tijd voor een ultieme test! Gelukkig moeten we dit niet zelf doen, want op Youtube zijn er al een aantal videos verschenen die de iPhone 8 testen om de meest uiteenlopende redenen.

Hoe sterk is de iPhone 8?

Is de iPhone 8 krasgevoelig? Hoe snel buigt de smartphone en is het toestel beschermt tegen de elementen waaronder vuur? Je ziet het in onderstaande video waarin er druk geëxperimenteerd wordt op de nieuwe iPhone 8.

iPhone 8 Plus drop test

Lees ook: Verschillen tussen iPhone X en iPhone 8 (Plus)


Reacties


  • Bot

    24 september 2017 om 14:34

    Wat mij opvalt is dat bij de Drop Test de Achterkant van de 8 Plus heel snel Stuk is dan die van de iPhone 7 Plus. Heeft Apple er eigenlijk er wel bij Stilgestaan dat het een heel dom idee was om de achterkant van de 8 Plus van Glas te Maken

  • Sven

    27 september 2017 om 17:03

    Het leuke is wanneer het glas aan de onderkant gebroken is dat het “smooth” blijft en niet onmiddellijk splindert. Toch blijven de iPhones een delicaat product waarmee je soms wat geluk moet hebben als je wilt dat hij blijft meegaan..

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!