15 maart 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunConceptvideo toont iPhone met transparant scherm

concept iphone edition iphone 8

Als we alle analisten en geruchten mogen geloven gaan we een bijzondere iPhone later dit jaar zien. Ter ere van de 10e verjaardag zou er naast de iPhone 7s een speciale uitvoering komen. Deze gaat naar verluidt de iPhone Edition heten.

Volgens de goed geinformeerde website macotakara krijgt de iPhone Edition een 5,8-inch ‘scherm' waarvan daadwerkelijk 5,1-inch scherm is. De overige schermruimte wordt gevuld met een speciale functiebalk die onderaan het scherm terug te vinden is. Hierin zit een virtuele thuisknop en Touch ID verwerkt en geeft toegang tot veelgebruikte apps en functies. Meer informatie over deze geruchten lees je hier terug.

Transparante iPhone 8

Video toont iPhone met transparant scherm

In onderstaande conceptvideo van Georgy Pashkov is een iPhone te zien met een ‘transparant' scherm. Echt transparant is het scherm natuurlijk niet. In samenwerking met de camera aan de achterkant en een optische sensoren worden de beelden op het scherm wazig weergegeven. De iPhone registreert de omgeving en toont deze subtiel als achtergrond op het scherm.

Het idee is leuk, maar helaas onrealistisch. Het is wel een optie die verwezenlijkt kan worden, maar de batterijduur zou dit niet ten goede komen.

iPhone met functiebalk

Een andere conceptvideo van ConceptsiPhone komt dan dichter in de buurt van de werkelijkheid, tenminste volgens de laatste geruchten. De iPhone Edition zou namelijk een functiebalk (Touch Bar), deze zou dan een virtuele thuisknop en overige snelkoppelingen bevatten. Dit en nog veel meer is allemaal terug te zien in onderstaande video.

Bekijk ook: Dit najaar mogelijk 3 nieuwe iPhones waaronder de iPhone Edition

Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: