10 maart 2017

iFunDit najaar mogelijk 3 nieuwe iPhones waaronder de iPhone Edition

iPhone 8 concept randloos

Als we de geruchten mogen geloven zien we dit jaar niet twee, maar drie nieuwe iPhones. Apple zou ter ere van de tiende verjaardag een speciale uitvoering op de markt willen brengen. Deze heet naar verluidt 'iPhone Edition' en zal een high-end toestel worden vervaardigd uit luxere materialen.

Hiermee zou Apple de lijn van bijzondere uitvoeringen willen doortrekken. De Apple Watch heeft namelijk ook een 'Edition' uitvoering. Deze is vervaardigd uit bijzondere materialen zoals op dit moment keramiek en eerder goud. De iPhone Edition krijgt een groter scherm dan het huidige 4,7-inch model. Echter blijft de afmetingen van de behuizing gelijk.

iPhone edition iPhone 8

iPhone Edition krijgt een 5,1-inch scherm met extra functiebalk

Volgens de goed geinformeerde website macotakara krijgt de iPhone Edition een 5,8-inch 'scherm' waarvan daadwerkelijk 5,1-inch scherm is. De overige schermruimte wordt gevuld met een speciale functiebalk die onderaan het scherm terug te vinden is. Hierin zit een virtuele thuisknop en Touch ID verwerkt en geeft toegang tot veelgebruikte apps en functies.

iPhone 5,8 inch

Uiterlijk iPhone edition en iPhone 7s

Uit welke materialen de iPhone Edition gaat bestaan is nog niet bekend en erg onzeker. Apple zou aan het testen zijn met verschillende prototypes, schermen en materialen zoals glas, OLED, aluminium, etc. Naast de Edition uitvoering blijft de 'gewone' iPhone bestaan. Dit wordt waarschijnlijk de iPhone 7s. Of deze uitvoering ook bijzondere en ingrijpende veranderingen gaat krijgen is momenteel niet bekend. Wel duikt het gerucht op dat in september de iPhone 7s (Plus) te koop zal zijn en pas veel later de speciale Edition uitvoering. Deze zomer weten we vast meer details over deze drie nieuwe iPhones.

Conceptvideo toont iPhone Edition


Reacties


  • John Rasschaert

    11 maart 2017 om 15:40

    Dat er eventueel dit jaar jaar toestellen die in de trend van de I Phone 7 liggen zoals bv. een I Phone S op de markt komen kan ik begrijpen ma dat er een I Phone uitkomt die nieuwe en andere specificaties hebben zou mij verbazen, ze hebben pas de 7 uitgebracht en het zou voor de consument een kostelijke zaak zijn om nu al een spectaculair nieuw toestel te moeten kopen laat staan de I Phone 8 want moest dit het geval zijn ga ik toch is serieus is nadenken om over te stappen naar een ander merk!!!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!