3 maart 2017

iFunNieuwe iPads en iPhones tijdens Apple event later deze maand

iPad pro 10.5 icon concept

Het is maart, geheel volgens traditie gaat Apple waarschijnlijk nieuwe producten aankondigen tijdens een speciaal event. Zo worden er nieuwe iPads verwacht en een speciale uitvoering van de iPhone 7. Wellicht kunnen we nieuwe Apple Watch bandjes verwachten met frisse lente/zomer kleuren en wordt misschien ook wel de iPhone SE vernieuwd.

Dat er nieuwe Apple Watch bandjes gaan komen is vrijwel zeker, de huidige voorraad is beperkt tot uitverkocht. De kleuren die momenteel worden verkocht zijn donker en meer geschikt voor het najaar. Met de zomer in verschiet worden ongetwijfeld nieuwe kleuren en combinaties toegevoegd.

Compleet nieuwe 10,5-inch iPad

Er gaan al lange tijd geruchten dat Apple met een nieuwe iPad gaat komen die een 10,5-inch scherm heeft. Deze iPad moet de opvolger gaan worden van het huidige 9,7-inch model. De iPad wordt niet veel groter dan de iPad Air 2, het scherm wordt groter en de behuizing (rand) wordt kleiner. Volgens de geruchten krijgt de nieuwe iPad Pro 10,5-inch een resolutie van 2732 x 2048 pixels met een pixeldichtheid van 326 ppi.

iPad Pro 2017 apple event

Een leuk weetje: de 10,5-inch variant is gelijk aan twee iPad mini's naast elkaar. Hierdoor wordt de iPad toegankelijker voor split view en creatieve uitspatting met de Apple Pencil. De kleinere iPad Pro is op dit moment hier net iets te klein voor. Het 9,7-inch model zou naar verluidt blijven bestaan, deze krijgt een kleine upgrade in de vorm van een A9X-processor. Apple Pencil ondersteuning en Smartconnector blijven voorbehouden voor de Pro-modellen. We kunnen dus drie nieuwe iPads verwachten aankomend event.

Nieuwe iPhones later deze maand?

Een opvolger van de iPhone 7 moeten we deze maand nog niet verwachten, die komt pas dit najaar. Toch zouden we volgens de geruchten een nieuwe iPhone kunnen verwachten. Apple zou namelijk de iPhone 7 RED willen uitbrengen. Dit is niets meer, maar zeker ook niets minder dan een rode iPhone 7 (Plus). Dit weet de doorgaans betrouwde website Macotakara te melden.

iPhone 7 RED

Aannemelijk is dat Apple een 128GB variant van de iPhone SE gaat uitbrengen, wellicht wordt het 16GB model vervangen door 32GB. Met wat geluk gaat Apple de iPhone SE vernieuwen. Verwacht geen compleet nieuwe iPhone, maar een kleine upgrade zoals een betere camera en processor.

Apple event later deze maand

Wanneer Apple al deze producten gaat aankondigen is op dit moment nog niet bekend. Maar als we de afgelopen jaren aanhouden zal het Apple event later deze maand plaatsvinden. De uitnodiging zijn waarschijnlijk al gemaakt, alleen moeten ze nog door Apple worden verstuurd.

Lees ook: WWDC 2017 van 5 tot 9 juni in San Jose met aankondiging iOS 11 en meer


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!