23 juni 2017

iOS 11iOS 11 opties geïnspireerd op jailbreak of Android

Dat Apple met een schuin oog naar de jailbreak en Android ontwikkelingen kijkt is zeer waarschijnlijk. Vroeger werd jailbreak vaak gebruikt als inspiratie om de iOS interface aan te passen. Tegenwoordig worden steeds minder iPhones en iPads voorzien van een jailbreak. Veiligheid en privacy is voor veel mensen een reden om een jailbreak niet meer toe te passen.

Met iOS 11 krijgt de iPhone en iPad er weer een aantal nieuwe opties bij, ook wordt de interface aangepast. Het lettertype wordt wat groter, de ronde hoekjes zijn weer terug van weggeweest en alles ziet er strakker en overzichtelijker uit. Meer over iOS 11 lees je hier terug in de speciale FAQ of bekijk alle tips voor iOS 11.

iOS 11 jailbreak inspiratie

iOS 11 geïnspireerd op jailbreak of Android?

We weten het natuurlijk niet zeker, maar vaak worden populaire jailbreak-opties uiteindelijk omgezet tot echte functies in de standaard iOS-versie. Dit is ook weer het geval voor iOS 11, denk hierbij maar aan het bedieningspaneel. Via jailbreak was het al enige tijd mogelijk het bedieningspaneel volledig aan te passen en te voorzien van een nieuw uiterlijk. Dit kan straks ook in iOS 11. Ook bekende Android functies komen naar de iPhone zoals het onmiddellijk oproepen van het toegangsscherm i.p.v. het berichtencentrum of het typen naar Siri. In onderstaande video van EverythingApplePro kun je iOS 11 opties zien die mogelijk geïnspireerd zijn op jailbreak of Android.

Goed om te weten: Het jailbreaken van je iPhone of iPad is 'illegaal' en kan een hoop gevaren met zich mee brengen, meer info lees je hier terug op de supportpagina van Apple.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!