26 juni 2017

iFunMaakt iOS 10 je iPhone 5 trager? een ultieme test

Bij iedere iOS software-update klagen gebruikers dat hun iPhone trager is geworden door de update. Ervaringen zijn persoonlijk, maar hebben deze iOS-gebruikers gelijk?

EverythingApplePro geeft het verlossende antwoord want zij hebben bij de lancering van iOS 10 een unieke test gedaan. De mannen hebben een video gemaakt waarin ze de iPhone 5 onderwerpen aan een snelheidstest.

Maakt iOS 10 de iPhone 5 trager?

In onderstaande video kun je vijf iPhone 5 modellen zien, op ieder model staat een andere software geïnstalleerd met name iOS 6, iOS 7, iOS 8, iOS 9 en iOS 10. Vervolgens gaat EverythingApplePro een aantal tests uitvoeren op de toestellen. Denk hierbij aan opstarten, applicatie laden, surfen in Safari en meer. De resultaten kun je hieronder bekijken.

De eindconclusie is helder, de iPhones starten trager op na het uitvoeren van alle software-updates in vergelijking met de vorige versie. Uiteindelijk wel logisch door alle nieuwe opties die een iOS-update met zich meebrengt. De iPhones starten misschien trager op door de nieuwe versie, echter zijn er ook positieve zaken te melden. Zo werken de systeemanimaties iets sneller dan voorheen en worden in sommige gevallen apps sneller opgestart. Bekijk bovenstaande video voor deze en nog meer resultaten.

Lees ook: Snelheidstest tussen iOS 11 en iOS 10.3.2


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!