3 december 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iOS 9Slimme nieuwe functies in dit iOS 9 concept

iOS 8 is nog niet zo heel beschikbaar, maar veel gebruikers en ontwikkelaars dromen al van iOS 9. Designer Ralph Theodory heeft niet gewacht op Apple en is zelf aan de slag gegaan om zijn interpretatie van iOS 9 in een video te verwerken.

Nieuwe functies volgens Ralph in iOS 9 zijn: zoek- en geschiedenisfunctie in Instellingen, sluit in één keer alle openstaande applicaties, mogelijkheid om ronde iconen (Apple Watch) in te schakelen in het beginscherm, support integratie in iOS, nachtmode voor gehele iOS, enzovoorts. Bekijk alle nieuwe bedachte functies en opties van Ralph in onderstaande video.Reacties


  • Cloverfield

    30 november 2014 om 13:02

    Wat ik vooral in deze video zie is dat Apple dit niet moet ontwikkelen maar dat Apple moet zorgen dat app makers dit kunnen realiseren.

    Vroeger was ik altijd blij dat Apple weinig instellingen had, ze hadden de juiste keuze voor mij al wel gemaakt. Ik kom er steeds meer achter dat de keuzes die Apple maakt niet de juiste zijn. Resultaat: minder gebruik van Apple’s apps (en dat is op iOS gewoon k*t) en addons. Apple moet zorgen dat ze dit omarmen: gebruik je Mailbox app, laat die dan ook alle mail zaken afhandelen!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!