5 december 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunApple komt naar België

Volgens berichten op de site van Apple komt er binnenkort een Applestore in België, en meer specifieker brussel. Want er staat een vacaturen open op de website van Apple. Eindelijk zullen de Belgen hun eigen Apple Store krijgen en moeten ze niet naar Nederland of Frankrijk.

Waar komt deze Apple Store? Er gaan geruchten dat deze in de Guldenvlieslaan zal komen, aan winkels, juweliers en restaurants is daar geen gebrek. Momenteel is men aan het werken aan een gebouw in deze winkelstraat dat in 2015 zou af zou zijn.

Dat Apple die plaats zou kiezen is slim, het ligt op een kleine wandelafstand van de Grote Markt en vele winkelstraten liggen daar in de buurt. En in deze straat zijn er veel juweliers gevestigd.

Guldenvlieslaan Apple store Belgie

Wil je je kans wagen om in de Apple Store te werken, dat kan via deze link. De vestiging zal de eerste zijn in België voorgeen waren er geruchten dat er een Apple Store zou komen in het Post Plaza gebouw te Gent, maar dit is dan misschien voor in de toekomst.

Tip: Van 8 tot 14 december kan je in een Apple Store terecht om workshops te volgen om te leren programmeren. Meer informatie kan je terug vinden op de site van Apple en via een speciale website van code.org. Belangrijk om te weten, de plaatsen zijn beperkt.Reacties


  • ugo

    10 december 2014 om 10:19

    past ook in de Applewatch luxury- en fashion-trend: dit nieuwe shopping-center ligt op 2 stappen van het Louisaplein, met winkels als Chanel, Versace, Dior, Louis Vuitton enz.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!