16 juli 2013

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunToch geen iPad mini met retina-scherm dit jaar

ipad mini handleidingEerder deze maand liet Tim Cook nog weten op een geheime bijeenkomst in San Francisco voor de internationale leidinggevenden van Apple Stores dat Apple nog met een 'leger' aan nieuwe producten zou komen. Daarom worden er ook een hoop nieuwe producten nog dit jaar verwacht. Wat we vrijwel zeker van mogen zijn is een nieuwe iPhone.

Analisten hebben ook laten weten dat de nieuwe generatie iPad mini en iPad hun opwachting maken. Als we de geruchten van DigiTimes mogen geloven zal de iPad 5e generatie als in september gelanceerd worden met een dunnere, lichtere en smallere bezel en vernieuwd design.

Bij de iPad mini zou de bezel ook smaler worden waardoor deze vrijwel geen schermrand meer heeft. Volgens bepaalde bronnen twijfelt Apple nog of ze de iPad mini gaan uitrusten met een retina-scherm. Dit komt omdat Apple namelijk kampt met een aantal problemen bij de productie van het Retina-scherm voor de iPad mini. De kans is daarom ook groter dat de iPad mini met retina pas in 2014 uitkomt.

i2013-iPad-mini2-iPad5Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!