30 mei 2011

iOS 5.0 concept op basis van geruchten en nieuws

Wat we exact kunnen verwachten in iOS 5 is op dit moment alleen bekend bij een zeer beperkt gezelschap. De Italiaan Federico Bianco heeft alle geruchten en nieuws berichten samengevat in een presentatie. De Engelstalige presentatie bestaat uit 93 slides met daarin de mogelijke nieuwe features compleet met 'mockup' schermafdrukken.

Niet alle features uit de presentatie zullen we uiteindelijk tegenkomen in iOS 5.0, maar er zitten zeker features tussen die we binnenkort kunnen verwelkomen op onze iOS devices. In het kader van voorpret is het bekijken van de presentatie zeer zeker de moeite waard!

Via: www.iphone-ticker.de







Reacties


 • Peter Leijenhorst

  30 mei 2011 om 15:46

  Hopen dat al deze functies ook echt door worden gevoerd, ziet er zeer mooi en handig uit :)

 • Kevin

  30 mei 2011 om 16:28

  ziet er inderdaad allemaal zeer mooi uit

 • Kevin

  30 mei 2011 om 16:48

  Ziet er inderdaad de mooi uit..

 • Jan Erik

  30 mei 2011 om 20:38

  Allemaal heel mooi, maar het lijkt ook wel super veel op Android. (Wel in een veel mooier jasje) En ik denk dat juist Apple ook weer met iets heel inovatiefs komt. We wachten af.

 • Jeroen

  31 mei 2011 om 12:21

  Ik vind het juist weinig vernieuwend. Ik geloof helemaal niet in die widgets; dat maakt het inderdaad veel te veel Android en IOS is mijns inziens juist altijd een stap vóór. Verder zijn de meeste veranderingen zoals in deze presentatie echt hele kleine simpele verbeteringen/veranderingen. Ook die blacklist zie ik er echt niet komen. De enige zinvolle verbetering zou ik vinden om native een betere fotobewerking te hebben zodat je inderdaad makkelijk kunt bijsnijden en kleuren kunt verbeteren, en daarnaast zou die spaces nog wel iets zijn waarover ze kunnen nadenken.

 • Rick

  31 mei 2011 om 17:10

  Ik hoop dat ze die blacklist implementeren; dit is iets waar ook apps geen toegang toe hebben. Persoonlijk zou ik dan zelfs voorstellen om wildcards toe te voegen, zodat ik alle 0900-* nummers of nummers kan blokkeren. Of bijvoorbeeld gesprekken en berichten van mensen die niet in mijn contactenlijst staan.
  Wel maak je het voor de gebruiker moeilijker (en daar houdt Apple niet van), want stel dat je iemand blacklist en je vergeet het… Wat dan? Of je blokkeerd SMSjes van onbekenden, en je ontvangt pay-smsjes (die je dus wel moet betalen)?
  Hopelijk voegen ze het desondanks toch toe.

Een reactie toevoegen: