10 oktober 2012

iOS 6: Wi-Fi problemen oplossen

Sinds de lancering van iOS 6 duiken er steeds meer en meer reacties en vragen op ivm met een oplossing voor het netwerkprobleem. Sommige gebruikers klagen van een trage tot niet werkende Wi-Fi verbindingen.

Gelukkig is dit geen hardware-matig probleem en zal dit probleem in de volgende versie van iOS 6 waarschijnlijk worden opgelost. Echter kun je al de onderstaande procedure proberen om je netwerk handmatig te herstellen, in vele gevallen is het probleem dan opgelost. Onderstaande procedure kun je toepassen op de iPhone, iPad of iPod Touch.

• Open 'Instellingen'
• Selecteer vervolgens 'Wi-Fi'

Selecteer het netwerk dat problemen geeft en tap op de meer-toets rechts van het netwerk. Tap op de optie ‘Vergeet dit Netwerk’ en selecteer vervolgens ‘vergeet’.

Probeer nu opnieuw verbinding te maken met het netwerk, hiervoor dien je het wachtwoord opnieuw in te voeren. Mocht het Wi-Fi probleem niet zijn opgelost kun je de netwerkinstelling volledig herstellen. Dit doe je via:

Instelling ▸ Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ Herstel netwerkinstelling

Zodra de instelling zijn hersteld dien je de iPad, iPhone of iPod Touch opnieuw op te starten en vervolgens verbinding te maken met het netwerk. Als alles goed is zou je iDevice nu probleemloos een stabiele en snelle verbinding maken met het netwerk.

Meer tips over iOS 6 kun je hier terugvinden.


Reacties


 • Roy

  10 oktober 2012 om 10:19

  Heb zelf gelukkig geen problemen

 • joerian

  10 oktober 2012 om 13:55

  ik wacht liever nog even af.. anders moet ik bij iedereen waar ik wel is kom opnieuw om het ww vragen enzo

 • femke

  10 oktober 2012 om 14:45

  Hoe zit het met WiFi verbindingsproblemen met de laatste versie van mountain lion? Mijn verbinding valt steeds weg waardoor ook communicatie met de Apple tv verbroken wordt. Zijn er meer mensen met dit probleem?

 • John

  10 oktober 2012 om 14:45

  Je kunt ook je wifi apperaat laten reboten. Dat werkt ook namelijk.

 • marc

  10 oktober 2012 om 16:28

  Ik heb onwijs veel problemen met mijn Wi-Fi op het moment. Gelijk al na het installeren van iOS6 had ik het probleem. Het lijkt zelfs erger te worden :(

  Soms dan heb ik hem 5 minuten in de hand, ben ik bezig en dan is opeens mijn Wi-Fi weg. Ga ik dan naar instellingen dan is het aan/uit schuifje bij Wi-Fi gewoon grijs en kan ik niets meer. Moet ik hem opnieuw opstarten, instellingen laten vernieuwen en als ik dan geluk heb dan doet hij het weet. Zo niet dan moet ik hem nog eens 2 tot 3x helemaal uit zetten en dan heb ik weer Wi-Fi.

  Heb alles al eens gedaan wat hier boven staat maar geen succes. Nu weer 3 dagen goed gedaan en vandaag weer het zelfde probleem vanmiddag. Zomaar opeens 3G en geen Wi-Fi meer, ook niet als ik hem opnieuw opstart :(

  Na veel kloten doet hij het weer en nu maar duimen dat het langer goed gaat :)

 • Marc

  10 oktober 2012 om 17:15

  Roy, bedankt voor je bijdrage.

 • Marc

  10 oktober 2012 om 18:46

  Nou, hij is er bij mij weer mee gestopt. Ik deed Skype aan en flop, mijn verbinding was verdwenen en heb nu helemaal geen wifi meer ;Zie bij wifi instellingen een grijs aan/uit button en kan er niet op klikken, doet niets :Nu maar weer wachten tot het weer werkt : :. Baal er echt van hoor.

 • Wendy

  12 oktober 2012 om 9:07

  Heb er ook last van en helaas werkt deze oplossing bij mij maar enkele minuten. Heb het al wel 15x uitgevoerd. Echt balen! Heb gelezen dat het ook kan helpen om je router te updaten. Iemand daar ervaring mee?

 • Marc

  12 oktober 2012 om 17:33

  Ik heb daar jammer genoeg geen ervaring mee. Baal als een stekker, heb nu ook geen wifi meer. KT is het wel!!!

 • Auke Haan

  13 oktober 2012 om 18:13

  Probeer eens een ander kanaal in te stellen op je router. Het kan goed zijn dat je storing hebt van je buren. Ook een magnetron aanzetten kan je signaal verstoren! E.e.a. uit eigen ervaringen opgedaan.

 • Rinus

  13 oktober 2012 om 20:54

  De router op 5 mhz zetten in plaats van op 2,4 mhz want alle routers staan standaard op 2,4 mhz. Bij zijn er in het complex waar ik woon 42 wifi gebruikers/routers welke allemaal op de 2,4 mhz zitten en elkaar dus als het ware verdringen.
  Ik ben naar de 5 mhz band gegaan en heb nu geen
  Enkel probleem meer met de ipad 2.
  Succes.

 • Alex

  14 oktober 2012 om 12:03

  Na update ios 6 op mn ipad 2 kon ik niet meer op mijn wifi netwerk komen. Ik heb de router (Sitecom) van kanaal 13 naar 11 gezet en het wifi probleem was opgelost. Het proberen waard dacht ik zo.

 • david

  14 oktober 2012 om 21:58

  Nieuwe iPhone 5, alles geprobeerd, maar wifi doet t telkens (na iedere ingreep) een paar seconden, valt dan weg terwijl signaal op volle sterkte staat. NIETS helpt, echt erg irritant. Heb nog vier Apple apparaten in huis, alles werkt prima, behalve mn nieuwe iPone…

 • Ech

  15 oktober 2012 om 21:26

  Na de update heb ik ook geen wifi meer! Heb alles al geprobeerd wat hierboven is omschreven! Wat nu? Paniek in de tent!

 • Ron

  15 oktober 2012 om 23:23

  Zelfde shit probleem. Nieuwe Iphone 5 kan thuis geen wifi verbinding maken en een Ipad 2 geüpgraded naar IOS6 kan het ook niet meer. Op andere locaties werken apparaten wel. Wanneer gaat apple dit nu eens oplossen?

 • marc

  18 oktober 2012 om 8:01

  Even voor ik begint met lachen…
  Het blijft natuurlijk wel een vreemde zet van Apple om alvast naar de toekomst te kijken en te zeggen dat alle routers kunnen werken met iPv6. Ik denk dat ze dit toch anders hadden moeten aanpakken, want niet elke router is aan te passen en heeft al een update.

  En dan nu… YES, het werkt inmiddels sinds gisteren avond en tot nu toe nog steeds. En voor wie nog steeds het probleem heeft, ik zal proberen jullie te vertellen wat ik heb gedaan. In ieder geval is het handig om dit artikel te lezen: Exposing Apple, iOS 6 Wi-Fi Problems, & The IPv6 Protocol

  Het lag dus echt aan mijn router en niet aan mijn iPhone 4S. Ik heb een Time Capsule van Apple en deze was helemaal up to date maar er was ergens een vinkje niet aangeklikt. En het gaat hier dan om de iPv6 instelling. Ik had het eerder ook gedaan maar toen werkte het niet, heb toen teveel aangeklikt. Maar nu werkt het prima (best slordig dat Apple dit ook niet even aanzet bij de update). Maar goed, ik zal proberen uit te leggen wat ik heb gedaan. Misschien helpt het de mensen die ook een Time Capsule hebben of een Airport Express.

  Open Airport configuratieprogramma
  Klik op je router en klik op wijzigen
  Ga dan naar INTERNET
  En klik daarop (onderaan) INTERNETOPTIES

  Daar krijg je te zien:
  Configureer IPv6

  Zet deze op AUTOMATISCH en NATIVE
  (GEEN vinkje plaatsen bij schakel IPv6-verbindingsdeling in, dus deze uit laten)

  Klik op BEWAAR en dan WERK BIJ en je zal zien, het werkt. Tenminste, bij mij wel!!
  Ik heb er echt 14 dagen mee zitten rommelen, als het niet langer is geweest, en nu eindelijk heb ik al de hele tijd Wi-Fi. Ben zo blij als een kind dat het weer werkt

  Het is een goede ontwikkeling maar vind het toch de schuld van Apple dat ze denken dat elke router dit maar aan kan. Want nog niet alle routers kunnen dit en mensen die geen iPhone hebben, zoals mijn ouders, die zullen het ook nooit updaten (wat ik nu wel ga doen denk ik… lol).

  http://tabletcrunch.com/2012/10/13/exposing-apple-ios-6-wifi-problems-the-ipv6-p rotocol/

  Ik wens iedereen succes, bij mij heeft het geholpen :) en hoop dat ik mijn ervaring met iedereen kan delen en dat het bij anderen ook werkt.

 • marc

  18 oktober 2012 om 18:30

  Het spijt me lezers… maar na 24 uur is weer mijn WiFi dood :(

 • Inge

  19 oktober 2012 om 13:26

  Ik heb dus ook een gelijkaardig probleem, dat zich nu al zo een 3-4 weken voordoet. Ik heb ook al alles geprobeerd: synchroniseren, netwerkinstellingen herstellen, allerlei websites geraadpleegd, naar Apple service gebeld, naar een Apple store bij mij in de buurt geweest, etc.
  En niemand die een oplossing weet!

  Sinds ik de update IOS6 heb geïnstalleerd, kan ik geen verbinding meer maken met de Wifi bij mijn thuis. Het probleem is dat ik enkel wifi-verbinding heb als het netwerk onbeveiligd is.
  Bij mijn thuis is de wifi met een wachtwoord beveiligd, en elke keer wanneer ik verbinding wil maken zegt mijn iPhone dat het wachtwoord onjuist is.

  Ik ben 100% zeker van het wachtwoord, vermits mijn laptop en andere computer met diezelfde code geconnecteerd zijn. Kan het zijn dat mijn iPhone en/of router elkaar gewoon niet herkennen? Bijvoorbeeld door een speciale code die niet overeenkomt?

  Ik ben er jammer genoeg geen expert in en heb er ook weinig ervaring mee… Wanneer iemand nog tips heeft? Ik ben echt ten einde raad!

 • Ronald

  19 oktober 2012 om 19:26

  iPad al een week na update problemen wif valt steeds weg nooit last van gehad alle moet zich schamen weet nog steeds niet wat te doen alles al geprobeerd begin flink sjagereinig te worden. Verversen uitzetten en internet herstellen werkt maar even wat nu. Ik weet wel dat als er niet een snelle update komt ik klaar ben met Apple

 • vera

  20 oktober 2012 om 11:40

  Ik heb de router op een ander kanaal gezet (even googelen), en daarna de ipad helemaal uit en weer aan gezet. na weken irritatie doet hij weer normaal.

 • marc

  22 oktober 2012 om 14:20

  Wie kan mij helpen met het volgende:
  Ik heb Apple gebeld en aangegeven dat mijn WiFi niet meer werkt. Ze hebben mij nu een nieuw toestel toegezonden met iOS5.1.1. op een iPhone4S. Nu heb ik nog een heel oud copy die ik terug kan zetten want een nieuwe copy kan ik niet plaatsen omdat er nu iOS5.1.1. op staat en niet iOS6.

  De telefoon zegt nu elke keer dat ik mijn iPhone moet update naar een nieuwe iOS6 versie. Maar nu werkt mijn telefoon goed (met de oude iOS).

  Help mij.. wat is slim om te doen?
  Toch maar iOS6 erop zetten en hopen dat het goed gaat (want volgens de klantenservice is er niets mis met iOS6 versie en kan ik hem er gewoon weer op zetten)

  Of moet ik toch maar bij iOS5.1.1. blijven en een oude backup erop te zetten, een avond rommelen met mijn telefoon om de verloren apps er weer op te zetten.

  Ik heb ook begrepen dat ik nu eest een backup kan maken van iOS5.1.1 en dan update naar iOS6 en als het dan niet werkt dat ik terug kan naar iOS5.1.1. (zolang ik maar geen update maak van mijn iOS6). Mocht het dan toch weer mis gaan, kan ik nog terug naar mijn oude iOS.

  Wat zeggen jullie en heeft iemand antwoord om mij te helpen.

 • Guus

  25 oktober 2012 om 16:49

  Tot vandaag had ik het probleem van Wifi wegvallen niet…maar na het installeren van emoj kreeg ik het probleem wel….
  Eraf gehaald en nu weer gewoon een constante verbinding met Wifi….zou het toeval zijn???

 • ingrid

  13 november 2012 om 18:27

  Nooit eerder problemen met Wifi… na de update 6.0 wel ineens, ik krijg helemaal nergens verbinding meer met wifi netwerken, thuis alleen op de airport extreme… maar niet op mijn werk, (voorheen nooit een probleem!) heb alles al geprobeerd, maar niets helpt.. Lekker dan die K@tupdate, had ik m er maar niet op gezet.. !!!!

 • huub

  14 november 2012 om 18:20

  beste mensen
  wie kan helpen
  heb airport express gekocht en aangesloten op muziek instalatie.
  Speel muziek af via ipad.
  functioneerd prima, valt alleen onregelmatig heel even weg.
  hoe kan ik dit probleem oplossen, ligt dit aan de update naar iOS 6 ??????

 • Ling

  18 november 2012 om 10:47

  Gistereren 17 nov 2012 geen wiffi ik heb speciaal gewacht tot er er nieuwe update ios 6.01 kwam be n gaan update dit had ik dus nooit moeten doen
  Want nu ben ik mijn coy met icloud volledig kwijt want hiervoor heb je wifi
  Nodig bedankt apple stop met je patenten oorlog en zorg eerst voor je klanten
  En voor een goed werkende update .
  Wat ook niet begrijp dat allen gebruikers dit gewoon voor lief nemen en dus braaf wachten totdat apple over ik weet hoelange tijd pas een oplossing heeft.
  Of heeft er niemand meer een probleem en ben ik nu de enigen die er last van heeft.
  Zelf de uitleg om diverse goedbedoelde actie uit voeren blijken die dus niet werken.
  Met android geen enkel wifi probleem kan apple nog van leren.
  Ik ga morgen samsung tab aanschaffen want ik moet toch door kunnen werken
  En ga proberen zoveel mogelijk gevens nog te redden .
  Voorlopig heb ik het het helemaal gehad met apple

 • Badabing

  19 november 2012 om 14:55

  Ik heb hetzelfde probleem. Wifi werkt prima, maar na een week houdt die ermee op. Wel signaal maar geen verbinding. Na het opnieuw instellen van de netwerkinstellingen werkt die weer een week, maar dan houdt die er weer mee op. Meer mensen dit probleem?

 • Bond63

  19 november 2012 om 21:56

  IPv6
  Heb de tip van Marc mbt de instelling van IPv6 van 18 oktober geprobeerd en het werkt! Nu geen problemen meer dat de wifi er telkens uitvliegt op mn Iphone5. Thnx.

 • A3aan

  24 november 2012 om 14:49

  Wij hebben ook sinds IOS 6 de problemen met de WIFI op onze iPad 3
  echter al 2 keer terug geweest bij de “Apple-store” in Heerlen, en daar kregen ze telkens zonder problemen WIFI verbinding. Wat hebben zij daar wel wat wij thuis en elders (meerdere locaties) niet kunnen of mogen hebben???

 • Helena

  26 november 2012 om 11:06

  M’n zoon heeft een iphone 3gs en IOS 6.0 geupdate. En inmiddels IOS 6.0.1
  Hiervoor nooit problemen gehad en nu wil het elke keer dat je het gaat koppelen aan i-tunes. Doe je dat dan kan je nog niets verder doen.
  Ook valt hij elke keer uit en moet hij weer opstarten, wat ook niet elke keer lukt.
  Ook word er aangegeven dat hij hem moet herstellen, maar elke keer als hij dat doet geeft hij een foutmelding.
  En nu is het zelfs al zover dat hij aangeeft bij de foutmelding dat het een hardware-matige fout is.

  Iemand een idee wat dit kan zijn? Alvast bedankt!

 • Mattias

  9 december 2012 om 20:00

  Ik heb recent de update naar iOs 6 gedaan. Eerst helemaal geen problemen, maar sinds gisteren kan ik mijn wifi niet meer aanzetten. Als ik in de instellingen naar wifi ga, zie ik de slider, maar die kan ik niet meer verschuiven. Heb al herstart en de netwerkinstellingen gereset. Dat helpt niets… Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Dan je wel!!!

 • Jack

  25 december 2012 om 14:39

  Sinds de update naar ios 6.0.1 op de ipad, ipod’s en iphones hier in huis is de verbinding met het wifi netwerk extreem slecht. Verbinding valt steeds weg, soms 10x in 5 minuten soms ook een uur niet. Alle tips hierboven en op het internet gevonden al uitgevoerd maar niets helpt. Ook de router opnieuw ingesteld, ander kanaal en frequentie, maar ook dit heeft geen enkel resultaat. Ook tijdens het typen van dit stukje is de verbinding weer weggevallen. Kan iemand mij advies geven hoe dit kan want ik ben bijna zover dat ik alle apple apparaten door het huis gooi…….

 • Lionel

  27 december 2012 om 22:04

  Ik heb thuis 2 iphones de 3gs niet geupdate en de 4 wel geupdate ook geen probleem ik heb 2 nieuwe ipads beide geupdate en de 1 werkt wel wi-fi en de ander verdwijnt ook die slider en krijg ik ook niet meer aan de praat als ik dit zo is allemaal lees komt er en is er dus geen oplossing voor. heel gek de 1 wel en de ander flipt vaag heeft er iemand een oplossing laat het ff weten dank u

 • mildred

  28 december 2012 om 20:21

  idem probleem, eerst slechte WIFI verbinding met mijn Iphone 5 .
  Dat radartje blijft draaien naast mijn “linksys”.
  Heb al naar de Aplle store geweest en daar werkte hij perfect!
  Daar gaven ze me de tip om mijn router uit het stopcontact te halen en weer aan te leggen.
  Nu geraak ik er zelfs niet meer op !!
  Heb ook 2x IPOD 5 en die werken perfect.
  Heeft er iemand een oplossing??
  Thx

 • Erik

  4 februari 2013 om 20:25

  Ook ik had een ipad en iPhone die telkens opnieuw verbinding moesten zoeken met mijn wifi. Heel storend! Iedere keer als ik even op standbye stond weer opnieuw netwerk uitzoeken en wachtwoord invoeren.
  Mijn oplossing: terwijl netwerk nog niet gevonden is een FaceTime opstarten. Dan komt het netwerk in beeld. Even aanklikken en hoppeteetje: probleem opgelost. Zowel ipad als iPhone maken weer vanzelf verbinding.
  Wat een beetje toeval al niet kan doen! Hopelijk werkt het ook voor anderen!

 • sig

  10 februari 2013 om 18:07

  Kan iemand mij aub helpen ben echt radeloos! Had met mijn iphone 5 (iOS 6.1) geen problemen met wifi. Tot gisteren, wil op internet en kan geen verbinding niet meer maken ben sowieso wel verbonden maar niets lukt nog kan niet meer op facebook, youtube, etc. Heb al jullie tips en tricks van boven al geprobeerd maar niks werkt. En steeds als ik op facebook wil komt er op “foutcode: -1202 (NSULRerrorDomain)”. Kan er iemand please mij helpen?
  Alvast bedankt!

 • luke

  24 februari 2013 om 16:07

  mijn ipod had ik gisteren geupdate naar ios 6 en nu start hij niet meer op !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wat moet ik doen????????????

 • luke

  24 februari 2013 om 16:09

  ps ik heb alles hierboven al geprobeerd alvast bedankt

 • leonz

  10 maart 2013 om 23:54

  jongens mijn probleem is dat mijn wifi heel slecht signaal heeft iemand hier een oplossing voor? het ligt echt aan mijn toestel ik leg 3 iphones naast elkaar en mijne heeft alleen geen wifi de rest wel! help alsjeblieft!

 • diego

  19 maart 2013 om 12:11

  hallo jongens bij mij doet dat het niet eens als ik een anderetelefoon met hotspot naast mn iphone 3g neer leg dan staat er verbonden laat ik de anderetelefoon liggen en zet ik met mn iphone 2 normaale stappen achteruit is het signaal weg ik kan dus nog geen eens 2 meter van mijn router afzitten anders heb ik geen internet dus please kan iemand mij helpen (ps ik denk dat de wifi reciever in mijn iphone 3g het niet meer doet ofzo )

 • Marij

  21 maart 2013 om 13:10

  iPhone 4s. Sinds een paar weken moet ik iedere keer mijn wachtwoord van de wifi ingeven als ik mijn iPhone ff niet gebruik. Heb alles al geprobeerd, alle instellingen hersteld, netwerkinstellingen hersteld etc. Heb er iOS 6.1.3 opzitten. Daarbij lijkt het ook of de batterij steeds sneller leeg getrokken wordt. Iemand nog een tip???

 • Arap

  9 april 2013 om 1:27

  Bij mij heb ik het elke dag sinds het begin dat ik een iphone 5 heb gekocht.
  Wat ik heb gemerkt is dat als ik een app open of een game ofso dat de verbinding wegvalt terwijl ik gewoon een router in me kamer heb en voldoende bereik heb natuurlijk!!
  Maar wat ik denk dat de probleem is is dat het zelfde trucje wat ze gebruiken bij de iphone 5 is als je telefoon lockt dat de wifi uit word gezet en zodra je het weer unlockt automatisch weer verbinding maakt.
  ik denk dus dat er in die software een bug zit!! Kan iemand dit aan apple melden want zelf weet ik niet hoe ik dat kan doen.
  Want begin het namelijk zat te worden dat me wifi wegvalt!!!

 • Sven ter Harkel

  15 april 2013 om 22:32

  Ik heb het net geprobeerd, had hier echt problemen mee, nu maar hopen dat het werkt

 • evi

  1 mei 2013 om 10:57

  Mijn ipod werkt normaal altijd op het internet maar opeens graakte ik erniet meer op we hebben hem dan opnieuw ingesteld maar nu werkt hij opeens thuis ook niet meer waardoor ik nu niet meer op het internet graak met me ipod. het wachtwoord dat ik ingeef is juist maar het lukt niet om verbinding te maken? weet er iemand wat ik moet doen om er weer op te graken?

 • tessa

  5 mei 2013 om 18:56

  @marc ,
  Ik heb dat progamma gedownload en wat moet ik dan doen

 • Ronald

  16 mei 2013 om 23:08

  Wat een prutsers bij apple…….. wel werken op apple luchthaven hahahaha maar verder op geen enkel ander WIFI station and IPV6 kiss my …
  Apple ga eens werken aan je ios en klant tevredenheid.
  Android will never die !

 • Mes

  22 mei 2013 om 16:42

  Mijn 4S wifi kreeg ook nergens meer verbinding. Apple store genius medewerker nieuwe software erop gezet waarna het probleem zich gewoon weer voor deed.ios6.1.3. Na aantal maanden zonder Wifi (kan hem wel aan / uit zetten maar hij vind geen router) heb ik eens de iCloud reservekopie uitgezet. En zie hier…..mijn Wifi werkt nu al een aantal dagen weer. Hopelijk blijft dit zo!!!

 • Maaike

  24 mei 2013 om 16:25

  Ik heb al een half jaar mijn iPhone5, maar sinds een week verbindt mijn iPhone niet meer met het WiFi-netwerk bij mij thuis. Hij selecteert dit netwerk wel, maar het laden symbool blijft steeds naast het netwerk staan.
  Iemand weet wat ik hieraan kan doen?
  Natuurlijk heb ik echt allang de bovenstaande tips uitgevoerd.

 • Lucas

  6 juni 2013 om 22:18

  Ik had het probleem, als ik op dumpert en youtube filmpjes zat te kijken viel de wifi weg, en ging hij over op 3G…

  Maar ook als ik op de airport muziek steam, valt hij steeds weg..

  Ik heb nu de netwerk instellingen gereset, wat hier boven ook vermeld staat.
  Heb ff getest, en hij doet het weer zoals gewoonlijk.
  Ik heb btw versie 6.1.3

 • Carolien

  9 juli 2013 om 22:42

  Ik heb een iphone 5 (ios 6.1.4) en sinds een tweetal weken heb ik ook problemen met wifi. Twee weken geleden hoorde ik mijn emails binnenkomen als ik nog maar op de inrit was. Nu heb ik enkel 100% wifi als ik aan de router sta. Hoe verder ik in het huis wandel des te minder verbinding ik heb.

  Ik heb ditzelfde probleem ook op andere locaties, dus ik ben vrij zeker dat het aan mijn Iphone hangt. Ik heb bovenstaande tips al geprobeerd maar niets helpt.

  Erg jammer vind ik dat.. Geef je zoveel uit aan een toestel dat na een paar maanden al mankementen begint te vertonen.

 • Jeroen

  18 juli 2013 om 16:09

  bekend probleem ?: ik heb sinds eind mei een Airport Extreme met daaraan een vaste windows-pc en via wi-fi 3 i-pods, AppleTV, een ipad en 2 mobiele (Android)telefoons. Alles werkte de eerste 5 weken perfect maar nu: continue verbindingsproblemen, traag, na resetten gaat ’t weer een paar uur maar darna alles weer weg…….om gek van te worden…..zelfs de i-pods krijg ik momenteel niet aangemeld terwijl deze het wi-fi netwerk wel gewoon herkennen….iemand dezelfde ervaring ?

 • Rusty

  8 augustus 2013 om 22:56

  Misschien tijd om over te stappen op een ander merk met android. Nooit geen problemen met wifi. Geef mij maar samsung.

 • Huub

  8 augustus 2013 om 23:39

  Ik heb ooit ergens gelezen, toen, ten tijde van ios 4, of ios 5, dat er problemen bij een iphone kunnen ontstaan met wifi, als blue tooth ook aan staat, het gebruik van beide protocollen (wifi en blue tooth) gelijktijdig schijnt elkasr te beinvloeden.
  Blue tooth uitschakelen helpt in dit geval mbt tot een stabiele wifi verbinding.
  Ik hoop dat het een bruikbare tip is, en blue tooth is snel uitgezet
  Succ6

 • PTH

  25 augustus 2013 om 10:56

  Ik heb alles geprobeerd om storingen met Wifi en Ipad2 op te lossen, ook naar Iphonekliniek geweest. Alles opnieuw geinstalleerd en geen kopie terugegezet om bugs te voorkomen. Thuis hebben we 3 Ipads en alleen de mijne doet het niet goed. Kanaal aangepast etc. Is volgens Iphonekliniek geen hardware probleem. We hebben een sitecome router en nu krijg ik als tip plaats een Apple router. Kunnen die dan naast elkaar functioneren? We hebben wel veel van Apple maar niet alles.

 • Keskin

  25 februari 2014 om 12:14

  Hallo
  Sinds 2dagen krijg ik mijn wifi schakelaar van mijn i phone 4s niet omgezet..het blijft uit.hierdoor kan ik niet internetten via wifi
  kan ook de nieuwe update s binnen halen…

  Wie kan mij AUB helpen

  Mvg
  Keskin

 • Kris

  19 april 2014 om 22:08

  Hey

  Ik kan op mijn iPod wel safari en alles openen, naar als ik you tube of Facebook of AppStore staat er dat en een netwerk fout is of geen verbinding kan maken. Terwijl ik gewoon internet heb!!!

  Mvg Kris
  P.s. Kan ik snel antwoord krijgen?!

 • yvonne

  4 mei 2014 om 18:29

  Het is toch niet normaal dat er zoveel uitval van Wifi is

  Ook mijn dochter nieuwe telefoon gekocht via mp wifi deed niet , toen contact gehad met amsterdam apple heel netjes geholpen en nieuw toestel gekregen top.prima service
  Nu naar paar maanden is de wifi weer uit ..word er nu wel flauw van
  Kan ze weer niet op wifi ..wat moet je er aan doen nu
  Dit is een mega lastig probleem van apple
  hopelijk snel een antwoord

 • youssra

  3 juli 2014 om 2:10

  Hij doet het nog steeds niet. Het werkt niet

 • Jos

  3 oktober 2014 om 6:18

  1 week geleden nieuwe iphone6 gekocht en vanaf dat moment alleen maar problemen gehad met trage wifi verbindingen en zelfs volledige wifi disconnects. Heb vervolgens apple support gebelt en na een 3-tal dagen is mijn case terrecht gekomen in Ierland technical support. Deze hebben me gebelt en een 24 uurs diagnostics check doen op mijn toestel. Heb hem vriendelijk bedankt voor alle moeite en hem te kennen gegeven dat ik mijn geld terug wil, ben vervolgens naar de winkel gegaan waar ik hem heb gekocht en heb het gekd terug gekregen. En nu komt het: ben vervolgens naar een apple reseller gegaan welke er nog een aantal ipone6 op de plank had liggen. Nieuwe gekocht en GEEN ENKEL PROBLEEM MEER. Conclusie: het is niet alleen de software maar ook de hardware in combinatie met de software. Waarschijnlijk een andere chip welke gebruikt wordt voor wifi en bluetooth. Ben weer helemaal happy. Mensen denk eraan dat je binnen 14 dagen na aankoop toestel moet handelen om de je toestel geruild te krijgen of zoals in mijn geval geld terug!

Een reactie toevoegen: