2 januari 2014

iOS 7iOS 7: Audio-gesprekken voeren met behulp van FaceTime

facetime logo 7 retinaVoorheen moesten iPhone gebruikers FaceTime gebruiken vanuit de contacten applicatie, vanaf iOS 7 heeft deze dienst zijn eigen icon gekregen op het thuisscherm. Wanneer je deze activeert krijg je onmiddellijk een leuk achtergrond effect te zien.

De achtergrond ben jij namelijk zelf, maar dan vervaagd. Via de applicatie heb je toegang tot al je contacten, recente gesprekken en favorieten. Tap op een contact om een gesprek te starten, dit doe je door op de FaceTime-knop te tappen.

Daarnaast is het je misschien al opgevallen dat naast een videocamera ook een telefoon icon te zien is naast 'FaceTime'. Dit is een nieuwe functie die het mogelijk maakt om een FaceTime gesprek zonder video te voeren.

facetimeaudio

Tap op het hoorntje om dit gesprek tot stand te brengen. Deze optie is te vergelijken met een normaal telefoon gesprek alleen maakt deze gebruik van het Wi-fi netwerk (Voice over IP). Uiteraard kan dit, net zoals een videogesprek ook over het datanetwerk. Dit dient echter wel door de provider te worden ondersteund.

Meer over Facetime kun je hier terugvinden.Reacties


 • Jochem

  2 januari 2014 om 16:39

  Weet iemand wat de reden is dat de FaceTime app zo’n donkere uitstraling heeft gekregen? Mijn achtergrond is volledig zwart in de app. Lijkt wel alsof de omgekeerde kleuren optie aanstaat.

 • Ronald Sevenich

  2 januari 2014 om 22:54

  hoe krijg ik Facebook terug op mijn Ipad air probleem heb ik vanaf Nov en kan de Facebook niet meer er op krijgen

 • Patrick

  4 februari 2014 om 22:58

  FaceTime gesprekken zonder beeld. Lekker bellen via wifi. Top app dat FaceTime. Kost alleen bellen met FaceTime veel Mb?

 • Cindy Parton

  19 februari 2014 om 9:48

  Iemand een tip hoe ik terug kan horen dat ik een inkomend facetimegesprek heb?
  Ik heb al zowat alle tonen geprobeerd maar geen enkele produceert geluid als ik opgebeld word.
  Niet leuk

Een reactie toevoegen: