1 april 2014

iOS 7iOS 7: Herinneringen 15 minuten ‘snoozen’

herinneringen logo 7 retinaMet behulp van de herinneringen applicatie kun je help simpel kleine notities toevoegen om zo bepaalde zaken niet te vergeten. De snooze-functie voor herinneringen kennen we al uit OS X 10.8 Mountain Lion. Deze functie is vanaf nu ook beschikbaar in iOS 7. Met behulp van snooze kun je een herinnering uitstellen, volg hiervoor onderstaande stappen.

Wanneer je een herinnering toevoegd op een bepaalde datum en tijd zal je hier op de desbetreffende tijd een melding van ontvangen. Wanneer de sluimerstand op je iPhone, iPad of iPod Touch actief is zal de herinnering tevoorschijn komen op het toegangsscherm. Vervolgens kun je met één tap op het scherm de snooze-functie activeren.

herinsnooze

Vervolgens word de herinnering verplaatst en zal je na 15 minuten opnieuw een herinnering ontvangen. Om de herinnering te negeren volstaat het om het scherm te ontgrendelen met een swipe beweging naar rechts.

Wanneer je iPhone actief is en je deze gebruikt is het niet mogelijk een herinnering te snoozen, tenzij je de 'meldingsstijl' voor herinneringen aanpast naar meldingen. Ga hiervoor naar Instellingen ▸ Berichtgeving ▸ Herinneringen, selecteer hier 'meldingen'. Wanneer je hierna een herinnering ontvangt is het wel mogelijk deze te snoozen via 'Opties’.

Meer over Herinneringen kun je hier terugvinden.Reacties


 • Joost

  23 september 2014 om 11:59

  Sinds update naar Ios8 geen (makkelijke) snooze meer bij de Herinneringen..?! Dat is het vervelend.
  Kan dit weer terugkeren svp?

 • AC72

  3 januari 2015 om 15:07

  Helemaal met Joost eens, wat vervelend dat deze er nu weer uit gegooid is! Wat heb je er nu nog aan? Svp zsm terug! Dank!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!