2 april 2016

WATCHiOS 9.3: Meerdere Apple Watches koppelen aan je iPhone

apple watch leatherloop

Wie de luxe positie heeft om twee of meerdere Apple Watches in zijn bezit te hebben heeft geluk. Vanaf iOS 9.3 en WatchOS 2.2 is het mogelijk meerdere Apple Watches te koppelen aan je iPhone.

Het voordeel hiervan is dat je niet voortdurend de ene Apple Watch moet loskoppelen van je iPhone en opnieuw verbinding te maken met een andere. Het klinkt vreemd, maar er zijn een hoop mensen die meerdere horloges hebben. Hoe je tewerk gaat lees je in de volgende stappen.

• Open de Apple Watch app op je iPhone
• Navigeer naar het tabblad 'Mijn Watch'
• Tik bovenaan op je Apple Watch

Nieuwe Apple Watch koppelen aan iPhone doe je zo

Tik hier op 'Koppel een nieuwe Apple Watch' om een nieuwe Apple Watch te koppelen aan je iPhone. Door op deze pagina te kiezen voor 'Wissel automatisch' zal je iPhone automatisch verbinding maken met de gekoppelde Apple Watch wanneer je deze omdoet en je pols optilt.

Ook leuk om te weten, de weergave van je Apple in de Apple Watch iPhone app is gewijzigd. Je ziet hier een mini weergave van je ingestelde wijzerplaat.

Lees ook: Een reservekopie (back-up) maken van je Apple WatchReacties


  • jeroen

    2 april 2016 om 23:35

    WoW dit is iets waar heeeeeeel veel mensen op hebben zitten wachten denk ik. Maar een hotspot icoon snel bereikbaar naast de zaklamp enz dan weer niet??😠

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!