10 april 2013

iOS: Beltonen aanschaffen in de iTunes Store

Windows_7_Ringtones_by_xandir112Beltonen, wie kent ze niet. Waar je vroeger nog simpelweg via een klein smsje een betoon kon ontvangen van je favoriete artiest dien je je tegenwoordig te wenden tot verschillende website's. Daarnaast zijn er duizenden beltonen eenvoudig te downloaden of kun je ze ook zelf maken.

Zo kun je met behulp van Garageband eenvoudig een beltoon maken, maar ook met behulp van iTunes. Een beltoon voor je iPhone dient een m4r-bestand te zijn. Hoe je dit precies doet kun je hier terugvinden op appletips. Daarnaast kun je ook terecht in de iTunes Store voor verschillende beltonen. Dit doe je snel en eenvoudig via de iTunes Store applicatie op je iPhone. Volg hiervoor onderstaande procedure:

• Open iTunes Applicatie op je iPhone
• Selecteer de optie 'Meer'
• Tap op de optie 'Tonen'

beltonen

Via de knoppen aanbevolen en hitlijsten kun je de meeste populaire tonen bekijken en beluisteren. De prijs van een toon ligt rond de €0,99. De tonen worden automatisch bewaard op je iPhone en zijn snel te raadplegen via Instellingen ▸ Geluiden.

Selecteer hier de gewenste beltoon die je wilt vervangen. Kies vervolgens de zojuist aangeschafte toon en selecteer deze. Onmiddellijk is deze geactiveerd en kan deze gebruikt worden als beltoon, smstoon of andere melding.

Meer tips over iTunes kun je hier terugvinden.


Reacties


 • Dusty

  10 april 2013 om 15:10

  Als je van een nummer (muziekstuk) van je favoriete artiest een ringtone wilt maken, kan dit ook op de computer heel makkelijk met QuickTime.
  Mocht je zoals in mijn geval, slechts een deel van het nummer wil gebruiken (bijvoorbeeld de intro…….) dan kun je de lengte eenvoudig aanpassen.
  Dit heeft bovendien als voordeel dat het minder ruimte inneemt op je mobieltje…..

 • annsootje

  10 april 2013 om 20:53

  Ik download mn iphone beltonen gratis op zedge! :-

Een reactie toevoegen: