25 juni 2014

iOS: Game Center nickname wijzigen

gamecenter retinaWanneer je een echte spelfanaat bent dan heb je vast en zeker ook een Game Center profiel aangemaakt op je iPhone, iPad of iPod Touch. Op deze manier kun je de scores van je vrienden bekijken, verschillende achievements behalen, een spel spelen tegen of met je vrienden en verschillende ranglijsten bekijken.

Uiteraard heb je in het Game Center portaal ook een eigen bijnaam (nickname). Deze heb je in het begin aangemaakt tijdens het registeren van je account. Mocht je niet tevreden zijn over je bijnaam dan kun je deze achteraf ook aanpassen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open ‘Instellingen’
• Navigeer naar ‘Game Center’
• Tap op je naam bij de optie ‘Game Center-profiel’
• Log in met je Apple ID

gc-bijnaam

Vervolgens kun je hier verschillende voorkeuren van je profiel aanpassen waaronder ook je bijnaam. Tap hiervoor op je bijnaam en wijzig deze naar een gewenste nieuwe bijnaam. Daarnaast kun je ook je e-mail adres wijzigen en de privacy instellingen van Game Center aanpassen en je profiel eventueel openbaar maken.

Meer over Game Center kun je hier terugvinden.


Reacties


 • Rita

  20 december 2014 om 20:09

  Per ongeluk een tweede gamecenter account aangemaakt, nu ben ik al mijn levels bij de smurfvillage kwijt, hoe kan ik deze tweede account weer ongedaan maken en dat ik mijn oude spel weer kan hervatten?

 • R.verzaal

  31 januari 2015 om 17:38

  Ik heb hetzelfde ben mijn levels kwijt van hungry shark.
  Ik wil ze ook weer terug,
  Hoe kunnen we dat doen?

 • Aawmygawd

  5 februari 2015 om 16:32

  Ik moest mijn nick veranderen om geen reden en nu kan ik mijn nick die ik altijd had en nooit weg wilde doen, niet meer gebruiken want “deze is al bezet”. hoe kan dit? hoe kan ik dit terugdraaien? Waarom is dit gebeurt? Wie heeft mijn nick nu? Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg want die probleem heb ik al een keer doorgemaild, een maand of 4 geleden…..?????

 • p.oep

  6 februari 2015 om 16:12

  ik had vroeger een account maar ik ben hiervan de naam vergeten nu wil ik een spel spelen waar ik op mijn oude account nog heel veel levels mee gehaald heb, hoe kan ik deze levels terug krijgen?

 • Janny

  1 april 2015 om 15:56

  Vandaag n update gehad van gummy drop, nu heb ik steeds n zwart scherm en kan t dus niet spelen. Nog meer mensen last van? Bvd

 • Betty elbersen

  2 april 2015 om 16:42

  Bij mij ook gebeurt, best Verbeke D wat kan ik nu dien. Ik vind het een leuk spel maar kan nu niets meer.

 • Betty elbersen

  2 april 2015 om 16:44

  Bij mij ook gebeurt wat nu ik kan nu meer spelen.

Een reactie toevoegen: