25 juni 2014

iOS: Alle in app aankopen Fotor app tijdelijk gratis

fotoriosappiconDaar waar je vroeger een goede digitale of spiegelreflex camera nodig had om een geniale foto te maken, kan het tegenwoordig stukken eenvoudiger. Dankzij de iPhone kan iedereen bijzondere mooie, scherpe en prachtige foto’s maken op ieder moment van de dag. Bij deze foto’s hoort uiteraard een goede applicatie waarmee je de foto’s net dat beetje extra kan geven.

Voor iOS zijn er een hoop fotoapplicaties beschikbaar, maar het is vaak zoeken naar de meest complete iOS Foto app. Gelukkig is deze naar onze mening aanwezig in de iOS App Store en dat is de gratis applicatie ‘Fotor’. Via Fotor kan de huis en tuin fotograaf eenvoudig zijn of haar foto’s bewerken met allerlei filters en effecten.

Veder heeft Fotor een compleet assortiment aan fotobewerkingstools waarbij je snel en eenvoudig enkele punten van de foto kunt verbeteren waaronder scherpte, bijsnijden, spiegelen, temperatuur, belichting, contrast, enzovoorts.

fotoriosapp2

Naast de standaard bewerkingstools zoals eerder genoemd zijn er een aantal bewerkingsopties toegevoegd naar aanleiding van verschillende scenes. Zo kun je eenvoudig de foto automatisch laten aanpassen naargelang de situatie waarin de foto is gemaakt of het onderwerp van de foto. Zo zijn er speciale scenes voor foto’s van eten, maar ook voor berg en strand landschappen, portretfoto’s, enzovoorts.

Via de verschillende FX Effects kun je allerlei filters toepassen op je foto’s zoals bijvoorbeeld Instagram doet. Hiermee kun je de foto voorzien van dat kleine extra om hem bijzonder te maken. Uiteraard kun je vanuit de app foto’s maken en delen via diverse sociale media.

fotoriosapp1

Fotor is gratis te downloaden en elk onderdeel bevat een aantal standaard bewerkingsopties die gratis zijn. Daarnaast kun je via in app aankopen de bewerkingsopties (waaronder kaders, filters en scenes) uitbreiden. Speciaal voor het WK kun je nu tot en met 27 juni 2014 alle in app aankopen gratis downloaden (ter waarde van $21,83).

Het is daarom aan te raden de Fotor applicatie nu te downloaden en vervolgens alle in app aankopen gratis aan te schaffen. Deze gratis aankoop wordt namelijk gekoppeld aan je Apple ID en kun je voor altijd alle in app aankopen kosteloos opnieuw downloaden. Mocht je dus geen tijd hebben om de Fotor applicatie te bekijken kun je het beste toch deze downloads uitvoeren en bekijk dan later de app grondig. Klik hier om de app gratis te downloaden.

Fotor - Photo Editor & Collage
Fotor - Photo Editor & CollageCategorie: Photo & Video, Utilities
Ontwikkelaar: Chengdu Everimaging Science and Technology Co., Ltd
iPad & iPhone  4+  116 MB DOWNLOAD GRATIS

Fotor is ook gratis te downloaden voor OS X, klik hier voor het artikel over de Mac App.Reacties


 • Joost

  28 juni 2014 om 23:59

  Gratis?
  Hier krijg ik weldemelding “wilt u Dirty pop nog steeds kopen voor 1,79€
  Oorzaak?

 • Wesley Fabry

  29 juni 2014 om 0:27

  @joost zie artikel

 • Joost

  29 juni 2014 om 18:05

  Artikel nog eens gelezen, maar het lukt mij niet om die gratis aankopen te doen.

 • Wesley Fabry

  29 juni 2014 om 18:10

  He joost, zoals staat aangegeven in het artikel, tot 27 juni..

  Fotor is gratis te downloaden en elk onderdeel bevat een aantal standaard bewerkingsopties die gratis zijn. Daarnaast kun je via in app aankopen de bewerkingsopties (waaronder kaders, filters en scenes) uitbreiden. Speciaal voor het WK kun je nu tot en met 27 juni 2014 alle in app aankopen gratis downloaden (ter waarde van $21,83).

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!