8 november 2016

iOS 10iOS 10: De gloed van foto’s aanpassen in Foto’s

foto iOS app

In iOS 10 heeft Apple een hoop nieuwe functies toegevoegd aan de Foto's applicatie. Denk hierbij aan de nieuwe albums Plaatsen en Personen. Maar ook het slim analyseren van je foto's zodat jij eenvoudig kunt zoeken.

Verder bevat de Foto's applicatie enkele nieuwe bewerkings opties. Zo kun je tekeningen en markeringen toevoegen aan foto's en kun je de gloed van een foto aanpassen. Hierdoor krijgt de foto of Live Photo een extra laag en heldere uitstraling.

Gloed van foto's bewerken in iOS Foto's

• Open een foto in de Foto's applicatie
• Tik in de knoppenbalk op de drie horizontale strepen met bolletjes
• De bewerkingsopties worden geopend
• Tik nu op het klokje met de bolletjes

Gloed foto's aanpassen vanaf iOS 10

Alle opties worden nu geopend, wanneer de optie 'Licht' nog niet is uitgeklapt kun je dit doen door op '⌄'-teken naast 'Licht' te tikken. Direct krijg je de mogelijkheid om de specifieke aanpassingen uit te voeren .Tik op 'Gloed' om deze aan te passen. Dit kun je doen door de schuifschakelaar naar links of rechts te slepen. Per direct krijg je de wijzigingen op de foto te zien. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen op te slaan en toe te passen op de foto.

Wil je de gloed van foto's aanpassen in de Foto's applicatie op je Mac? Dan kan dit vanaf macOS Sierra, hoe lees je hier terug.

Lees ook: Tekeningen en tekst toevoegen aan foto’s met de Markeer-functieReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: