18 oktober 2016

macOS SierramacOS Sierra: De gloed van foto’s aanpassen in de Foto’s app

Foto's voor OS X logo

Toen iPhoto werd vervangen door Foto's kwam er veel tegenspraak. Gelukkig hebben steeds meer mensen Foto's een kans gegeven en is dit ondertussen een waardige opvolger voor iPhoto.

Ook in macOS Sierra kan de applicatie meer, zo bevat deze deep learining en kun je gewoon zoeken naar foto's zonder dat jij zelf hier tags of andere kenmerken aan hebt moeten koppelen. Ook worden gezichten automatisch herkend en kun je weer foto's op de kaart via het album 'Plaatsen' bekijken. Ook op gebied van bewerken kun je meer in macOS.

Zo kun je vanaf macOS Sierra Live Photos volledig bewerken en is er een extra professionele bewerkingsoptie bijgekomen. Zo kun je nu ook de gloed van foto's aanpassen.

Gloed van foto's bewerken in macOS

• Open een foto in de Foto's voor Mac applicatie
• Klik in de knoppenbalk op de drie horizontale strepen met bolletjes
• De bewerkingsopties worden geopend
• Klik op 'Pas aan'

Gloed van afbeeldingen in foto's aanpassen

Alle opties worden nu geopend, wanneer de optie 'Licht' nog niet is uitgeklapt kun je dit doen door op 'Licht' te klikken. Direct krijg je de mogelijkheid om de gloed aan te passen door de schakelaar naar links of rechts te schuiven. Per direct krijg je de wijzigingen op de foto te zien. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen op te slaan en toe te passen op de foto.

Lees ook: Personen beheren in Foto’s voor Mac

Een compleet nieuwe Mac dankzij macOS Sierra.
Klik hier voor een overzicht van alle macOS tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!