2 augustus 2011

iPhone: Het volume van het belsignaal aanpassen bij een actief codeslot

Wanneer je iPhone is voorzien voorzien van een codeslot dan zul je merken dat je het volume van het belsignaal niet kunt aanpassen voordat je de toegangscode hebt ingetoetst.

Je kunt het code instellen via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Codeslot

iPhone gebruikers die geen gebruik van het codeslot hebben direct na het ontgrendelen de mogelijkheid om het volume aan te passen.

Voor de gebruikers van het codeslot is er echter ook een snelle methode beschikbaar om het volume aan te passen zonder dat eerst de toegangscode ingegeven moet worden.

Ontgrendel je iPhone, je komt nu in het toegangscode scherm waar je de code kunt ingeven, tap op de knop 'Noodoproep' linksonder in het scherm. In plaats van de nooddiensten te bellen kun je nu met behulp van de volume knoppen aan de linkerzijde van de iPhone het volume van het belsignaal aanpassen.

Eric, bedankt voor de tip!Reacties


 • Jesse

  2 augustus 2011 om 22:19

  Na alle reclame van de STER tegen het ‘per ongeluk’ bellen van 1-1-2 begrijp ik dit soort tips niet.

  65% van de oproepen naar 1-1-2 waren onbedoeld danwel treiterijen van kinderen. Moet dit aantal nog meer omhoog?

 • Richard IJzermans

  2 augustus 2011 om 22:25

  @Jesse ▸ Als je op de ‘Noodoproep’ knop druk gaat hij niet direct de hulpdiensten bellen hoor, daarvoor moet je eerst nog zelf het gesprek plaatsen.

 • iDennis

  2 augustus 2011 om 22:58

  @Jesse En vergeet niet dat je ook eerst handmatig 1-1-2 in dient te toetsen voordat je überhaupt een noodoproep kunt plaatsen!

  Verder handige tip! Ik liep eerder altijd te klooien om het bel volume aan te passen. Eerst unlocken enzo maar dat is nu dus verleden tijd.

 • Samir

  3 juli 2012 om 10:35

  Ho

Een reactie toevoegen: