5 maart 2016

iPhone kopen

Apple brengt sinds 2007 iPhones op de markt en begon met de iPhone eerste generatie. Inmiddels zijn er al veel nieuwe iPhones door Apple gerealiseerd: onder andere de iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6S en de 6S plus.

Het was eerst alleen mogelijk om de iPhones nieuw te kopen bij de Apple store en bij telefoonwinkels. De meeste iPhones zijn nu ook als refurbished verkrijgbaar. Dit is een tweedehands toestel dat volledig gereviseerd is. Alle onderdelen die aan vervanging toe waren, worden vervangen. Zo wordt de batterij, de behuizing en de knoppen vervangen. Doordat de behuizing vervangen wordt, is het scherm en de achterkant ook krasvrij. Verder wordt de smartphone helemaal van binnen schoongemaakt.

Je betaalt voor een tweedehands telefoon, maar je krijgt een nieuwe telefoon. Bij een refurbished iPhone zit dezelfde accessoires als bij een nieuwe telefoon. Je krijgt er gewoon een USB-kabel en een USB-lader bij. Ook krijg je er een headset bij en zit je telefoon geseald in de verpakking. De garantie is ook hetzelfde: 12 maanden.

iphonehist

Welke iPhones zijn er refurbished verkrijgbaar?
Bijna alle iPhones zijn wel refurbished verkrijgbaar. Alleen de iPhones die uitgekomen zijn voor de iPhone 4 zijn niet te koop als refurbished. De iPhone 4 en alles daarboven zijn wel als refurbished leverbaar. De iPhone 4 en 4S zijn het meest te koop. De iPhone 6 en 6S zijn nog niet veel te koop als refurbished.

De iPhone 4 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en met een opslaggeheugen van 16GB en 32GB. De iPhone 4S en iPhone 5 is leverbaar in dezelfde kleuren als de iPhone 4 en heeft een opslaggeheugen van 16GB, 32GB of 64GB. De iPhone 5C en 5S zijn leverbaar in hetzelfde opslaggeheugen als de iPhone 4S. De iPhone 5 is verkrijgbaar in de vrolijke kleuren groen, blauw, geel en roze. De iPhone 5S kun je kopen in de kleuren spacegrijs, zilver en goud.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.