1 september 2012

NieuwsiTunes Festival 2012

Hoewel hier in Nederland het festival seizoen ver tot zijn einde is begint in Londen vandaag het iTunes Festival. Dertig dagen lang komen bekende artiesten op uitnodiging van Apple optreden in de Britse hoofdstad. Net zoals vorig jaar kun je met behulp van de iTunes Festival App het evenement gratis volgen en bekijken.

Dankzij de update is deze nu ook volledig in het Nederlands. Net zoals andere jaren worden de concerten live gestreamd naar de applicatie en online. Nieuw dit jaar is dat je kunt meelijken op je televisie via de Apple TV (tweede of derde generatie).

Wanneer je de Apple TV opstart zal je onmiddellijk een speciale iTunes Festival-knop zien in het hoofdmenu van de Apple TV waarmee je live verbonden wordt met Londen. Op deze manier kun je net zoals in de iTunes Festival app ook de concerten mee terugkijken.

Nu kun je al de informatie bekijken van de artiesten in het Nederlands. Dit kan op verschillende manieren doen online, via de applicatie of via het speciale menu van je Apple TV.

Het voordeel aan dit evenement is dat het gratis is en enorm veel en bekende artiesten aanwezig zullen zijn. Enkele bekende namen zijn Usher, P!nk, The Killers, Lana Del Ray, Jack White, Norah Jones, en Muse. Uiteraard zijn er meerdere bekende en onbekende artiesten die het podium zullen vullen, bekijk hiervoor onderstaand overzicht met de datum van optreden.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

De tickets zijn gratis verkrijgbaar, maar worden door middel van verloting uitgedeeld. Je kunt je kans wagen via: itunesfestival.com, Succes!Reacties


  • iHansz

    1 september 2012 om 17:22

    en dat ’t geen loze beloften zijn van Apple, bewijs wel dat ik kaartjes gewonnen heb voor Norah Jones en tuurlijk ga ik er heen! :)

  • Lars Nieuwenhuizen

    4 september 2012 om 14:35

    Altijd leuk!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!