21 januari 2014

Je iPhone voorzien van fisheye-, groothoek- en macrolens

medium_mainframe-1De cameralens van de iPhone 4S en iPhone 5/5s is erg goed te noemen, maar natuurlijk kan deze in sommige omstandigheden net iets beter. Als je niet wil wachten op Apple kun je natuurlijk zelf opzoek gaan naar alternatieven. Om je iPhone open te gaan schroeven en een nieuwe lens te monteren is net iets te veel van het goede.

Daarom bestaat er een handige driedelige lenzenset die je iPhone 4(S), iPhone 5/5s, iPod Touch en iPad (mini) voorziet van een uitgebreidere lens. De set bestaat uit een fisheye-, groothoek- en macrolens, zodat je foto’s nóg meer een lust voor het oog worden! De fisheye-lens zorgt ervoor dat alles in een hoek van 180 graden te zien is.

lensjes-keukenhof-pre

klik op bovenstaande afbeelding voor duidelijkere weergave

De groothoeklens levert veel scherptediepte én je krijgt meer in beeld! De macrolens vergroot het object met een factor tien en is het dus mogelijk van erg dichtbij een foto te maken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld haarscherpe foto's maken van een insect of regendruppels.

De lenzen kunnen eenvoudig worden bevestigd door een handige magneetstrip. Deze dien je op je iPhone te plakken en vervolgens kun je wanneer je een foto wilt maken de lens plaatsen op de magneetstrip. Hierdoor maak je altijd de mooiste foto’s, of je nu je achtertuin, het straatbeeld van Londen of de Sacré Cœur wilt vastleggen.

fixeye

Zelf gebruiken we al enige tijd deze handige set en zijn er dan ook erg tevreden over, hetis een mooie aanvulling op de zeer goede camera die standaard in de iPhone aanwezig is. Hier kun je enkele voorbeelden terugvinden van een dagje keukenhof afgelopen lente.

De driedelige lenzenset is normaal te koop voor $69, maar is nu tijdelijk te koop met een korting van 64%. Hierdoor betaal je nu $24 (€ 18) voor drie lenzen en verzending is gratis naar België en Nederland, deze actie kun je hier raadplegen of via onze iDeals pagina.

Update: Wegens groot succes is de levertijd van de lenzen opgeschoven naar 3 weken

Meer over Camera kun je hier terugvinden.Reacties


  • Wim

    12 januari 2014 om 19:31

    Bij de vorige actie heb ik deze set gekocht. Zonde van het geld. Kwaliteit is slecht. Geen scherpe beelden. Je kan het alleen gebruiken bij voldoende daglicht. Flitsen lukt niet door de opzet lens. De bijgeleverde ringetjes plakken wel goed en blijven goed zitten, maar zul je zelf enig sinds aan moeten passen met een vijltje, anders plak je hem over de sensor die naast de lens zit. Leuk hebbedingetje, maar kwaliteit is slecht.

  • Lef

    14 februari 2014 om 14:47

    Reactie van Wim klopt helemaal. i.d.d. Zonde van je/mijn geld. Ringetjes plakken niet goed bij mij. Ook al was het met porto weinig geld. Nog zonde ervan.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!