18 september 2013

Maak je wallpapers iOS 7 proof met Blur

bluriconMet de komst van iOS 7 is de grafische interface van iOS compleet veranderd. Deze is strakker geworden en heeft een hoop nieuwe mogelijkheden. Het eerste wat opvalt bij het gebruiken van iOS 7 zijn de lichtere kleuren en strakkere weergaven, daarom is een goede achtergrond van groot belang.

Apple heeft veel nieuwe wallpapers toegevoegd aan iOS en er wordt zelfs gebruik gemaakt van dynamische wallpapers die voortdurend langzaam bewegen. Uiteraard kun je ook zelf een afbeelding toevoegen, daarom is het misschien leuk om deze 'iOS 7 proof' te maken. Met behulp van de Blur. applicatie voor je iPhone of iPad kun je snel en eenvoudig een zelf gemaakte foto of afbeelding bewerken tot een mooi exemplaar.

Download de applicatie en ga onmiddellijk aan de slag, tap op het 'afbeelding' icon onder de schuifbalk en selecteer een afbeelding. Vervolgens wordt deze toegevoegd aan de applicatie en kun je hem vervagen. Hoe meer je de schuifbalk naar rechts verplaatst hoe meer de afbeelding wordt vervaagd en de kleuren in elkaar overlopen. Met een beetje creativiteit kun je de mooiste creaties maken en een originele en iOS 7 bestendigde achtergrond maken.

blurios

De afbeelding kun je bewaren in je filmrol (tap hiervoor op het 'vinkje'), vervolgens dien je te navigeren naar de foto applicatie. Selecteer de deel-knop en kies voor de optie 'Gebruik als achtergrond' om de afbeelding in te stellen als wallpaper. Uiteraard kun je ook via Instellingen ▸ Achtergrond en helderheid de achtergrond aanpassen.

Blur - Create Custom Wallpapers
Blur - Create Custom WallpapersCategorie: Photo & Video, Lifestyle
Ontwikkelaar: Enormo.us LLC
iPad & iPhone  4+  3 MB DOWNLOAD  € 1.09


Reacties


  • Henny

    20 september 2013 om 16:59

    Een ding wat ik jammer vindt is dat je scherm wazig wordt als je de code moet ingeven, nu kan ik niet meer aangeven op dat eerste scherm dat bij verlies de telefoon tegen beloning is terug te bezorgen bij mij!

Een reactie toevoegen: