14 mei 2017

Meerdere Sonos speakers groeperen en aansturen

Sonos Play 1

Veel muziekliefhebbers zullen in het bezit zijn van Sonos speakers. De speakers zijn van goede kwaliteit en handig in gebruik dankzij de bijhorende applicatie. Wie beschikt over meerdere speakers kan deze groeperen en tegelijkertijd aansturen.

Zo kun je met slechts enkele handelingen dezelfde muziek door het hele huis, restaurant of winkel afspelen. Het groeperen kun je alleen doen met behulp van de Sonos applicatie. Hoe je de Sonos speakers voor het eerst kunt koppelen en installeert lees je uitgebreid terug in deze Sonos handleiding.

Sonos speakers groeperen

• Open de Sonos applicatie
• Navigeer bovenaan naar de kamer
• Tik op 'Groep' bij de kamer die op dit moment muziek afspeelt
• Vink vervolgens alle kamers (speakers) aan of selecteer alles
• Tik op 'Klaar' om de groepen samen te voegen

Speel je toevallig op verschillende speakers ander muziek dan zal de app je vragen welke muziek gebruikt moet worden voor de groep. Onmiddellijk wordt de muziek gestopt, gesynchroniseerd en verder afgespeeld op alle speakers.

Meerdere sonos speakers koppelen

Een groep Sonos speakers aansturen

Zodra je meerdere speakers hebt toegevoegd aan een groep worden deze als één gezien. Kies je dus een ander nummer of radiostation, dan zal deze muziek op alle speakers gesynchroniseerd weerklinken. Tik onderaan in de app op het volume om dit voor de hele groep aan te passen. Wanneer je dit doet klapt het menu open en kun je het volume per speaker eventueel nog aanpassen.

Sonos Controller
Sonos ControllerCategorie: Music, Entertainment
Ontwikkelaar: Sonos, Inc.
iPad & iPhone  4+  93 MB DOWNLOAD GRATIS

Sonos-syteem aanschaffen

Sonos beschikt over verschillende speakers, hieronder vind je een aantal winkels die het systeem verkopen. De prijzen verschillen naar gelang de huidige acties.

bol.com
Coolblue
Wehkamp
Centralpoint
Online Apple StoreReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: