28 augustus 2012

10.8Meldingen voor gedeelde agenda’s uitschakelen

Wanneer je gebruik maakt van een gedeelde kalender, bijvoorbeeld met je collega's krijg je uiteraard alle agenda punten te zien van al die personen. Hierdoor krijg je in dankzij de nieuwe Agenda applicatie allerlei notificaties in het berichtencentrum.

Dit kan erg storend zijn omdat het gaat om agenda afspraken van collega's of andere. Gelukkig kun je deze notificaties uitschakelen in Mountain Lion. volg hiervoor onderstaande procedure:

• Open Agenda
• Ga naar Agenda ▸ Voorkeuren
• Klik op het tabblad 'Meldingen'
• Schakel onderstaande optie uit:

Schakel berichten voor gedeelde agenda's uit in berichtencentrum

Daarnaast is het mogelijk via dit tabblad de verschillende meldingen van de activiteiten te beheren. Er zijn drie soorten opties namelijk: activiteiten, Activiteiten die de hele dag duren en verjaardagen. Hiervoor kun je afzonderlijk melding instellen variërend van ‘Bij aanvang’ tot ‘Twee dagen ervóór’. Bij activiteiten die een hele dag duren of een verjaardag is er zelfs de mogelijkheid om een week op voorhand een melding te ontvangen.

Meer tips over Agenda kun je hier terugvinden.Reacties


  • Mishendr

    28 augustus 2012 om 14:44

    Aangezien Apple mij verhindert naar ML up te graden op mijn Macbook, zou ik graag willen weten of dit ook in Lion kan. De optie is er in ieder geval niet, iemand misschien een tweak?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!