24 april 2015

WATCHNederlandse Siri nog niet beschikbaar op de Apple Watch

De eerste Apple Watches die online besteld zijn worden vandaag geleverd. Althans voor de inwoners van de eerste negen landen waar eerder deze maand de horloges vooruitbesteld konden worden. Daarnaast kon je vandaag beperkt een Apple Watch bemachtigen in de speciale shop-in-shops zoals Colette in Parijs en The Corner in Berlijn.

De trotste Nederlandse bezitters die nu al een Apple Watch hebben kunnen helaas Siri nog niet in het Nederlands gebruiken. Opmerkelijk, want sinds iOS 8.3 kunnen we allemaal Siri in het Nederlands gebruiken. Tijdens het installatie proces van je Apple Watch zal je merken dat de gelijknamige applicatie zegt dat de taal die je hebt ingesteld op je iPhone nog niet op de Apple Watch wordt ondersteund.

siriapplewatch

Je zal dan Siri moeten veranderen naar een andere ondersteunde taal (Engels, Frans, Duits) of de Apple Watch gebruiken zonder Siri. Dat laatste is haast geen optie, want de basis bij het gebruik van de Apple Watch is toch Siri. De taal van Siri kun je aanpassen via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Siri ▸ Taal

Alexander, bedankt voor de tip!

Nieuwe commercials voor de Apple Watch

Apple heeft vandaag drie prachtige commercials online gebracht genaamd Rise, Up en Us. Je krijgt een indruk van de Apple Watch en hoe je ermee omgaat. De reclames kun je hieronder bekijken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Apple Watch te koop zal zijn in Nederland en België.Reacties


  • Jan Aukes

    25 april 2015 om 5:29

    Hoe komt het dat die filmpjes niet kantelen in de app op de iPhone? De vergrendeling staat bij mij toch echt uit.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!