23 april 2015

WATCHApple Watch: Handleiding en App Store online (update 24/04)

Apple Watch

Vanaf morgen worden de eerste Apple Watches geleverd in de negen landen waar eerder deze maand de horloges vooruitbesteld konden worden. Vanaf morgen zal de Apple Watch te koop zijn in de speciale shop-in-shops zoals Colette in Parijs en The Corner in Berlijn.

Helaas is de Apple Watch morgen niet te koop in de officiële Apple Stores. Voor ons Nederlanders en Belgen is het nog even wachten op de Apple Watch, maar we kunnen al profiteren van de lancering.

Apple heeft zojuist de Apple Watch handleiding online gebracht. Deze is alleen online te bekijken, maar wel geoptimaliseerd voor Mac, iPhone en iPad. Je kunt de verschillende opties, apps en mogelijkheden bekijken. Ideaal voor iedereen die nog moet wachten op de Apple Watch, we kunnen ons namelijk op deze manier verdiepen in de nieuwe gadget.

Klik hier om de Apple Watch handleiding te bekijken

applewatch handleiding1

De handleiding is momenteel niet in het Nederlands te bekijken, wel talen zoals het Engels, Frans en Duits. Open de voorpagina van de Apple Watch handleiding en klik (tap) onderaan op 'English (U.S.)', vervolgens kun je de taal wijzigen. Waarschijnlijk zal het Nederlands worden toegevoegd als de Apple Watch in Nederland te koop is.

Lees ook: Welke Apple Watch past het beste om jouw pols? Knip, plak en probeer!

applewatch handleiding2

Apple Watch App Store

Verder is vandaag de Apple Watch App Store online gebracht, deze kun je nu al bekijken vanuit de Apple Watch applicatie die sinds iOS 8.2 standaard aanwezig is op de iPhone 5 of nieuwer.

apple-watch-app-store

Update: De Apple Watch App Store is nu ook in Nederland en België te bekijken via de gelijknamige applicatie.

Lees ook: Prijzen, verkoopdatum, nuttige en overige info over de Apple WatchReacties


 • Angelo

  23 april 2015 om 21:14

  Ben heel zenuwachtig naar de Apple Watch, ik overweeg om er een te kopen als deze een paar maanden uit zijn. Ik hoop echt dat je dingen zoals het OV ook kan gebruiken met je iphone 6 en Apple watch!

 • Du Tre Christophe

  23 april 2015 om 22:07

  Voor iemand die geld teveel heeft is dit nogal een dure gadget. Je kan alvast op internet bekijken op de hilarische filmpjes op youtube over de mega sensatie van de Iwatch. Ik kan deze man geen ongelijk geven https://www.youtube.com/watch?v=alXya_qowbE
  Ik kijk toch nog even de kat uit de boom, van het is waanzin om zoveel geld op te hoesten voor een horloge die in feite nog geen horloge is.

 • Frebo

  24 april 2015 om 9:14

  Volgens geruchten die ik gehoord heb van een franse vriend zou Nederland en Belgie pas eind van het jaar aan de beurt komen voor de Apple Watch. Voor mij mogen ze hem houden. Tegen dat hij hier uit is komt de 2de al weer uit.

 • Klaas Ronner

  24 april 2015 om 12:08

  Wat een akelige irritante vent is dat in dat Youtube filmpje van Du Tre Christophe.
  Alles wordt enorm door hem opgeblazen.
  Je mag iets mooi en goed vinden of niet, maar om dat op deze manier naar buiten te dragen is wel heel erg a-sociaal.
  Ok, ik zal ook nooit een Applewatch kopen om de doodeenvoudige reden dat ik het nut er niet van inzie, maar zo reageren doen we niet.
  En dan zwijg ik nog over zijn reacties over de macbook’s

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!