18 oktober 2013

advNederlandstalige reparatievideo’s voor je iDevices

fixjeiphoneiconHet is natuurlijk erg vervelend wanneer je camera, het scherm of andere onderdelen van je iPhone niet meer goed werken. Je kunt er dan voor kiezen om een afspraak te maken bij de Apple Store of langs te gaan bij Apple Premium Reseller. Wanneer je iPhone nog onder de garantie valt heb je geluk en kan deze waarschijnlijk gratis worden gerepareerd.

Wanneer je in het bezit bent van een ouder toestel dan dien je voor de reparatie te betalen en dat kan soms flink in de papieren lopen. Gelukkig hebben de mannen van 'FixjeiPhone' hier een oplossing voor. Op hun website vind je verschillende reparatie video's voor de meest voorkomende iPhone problemen.

Is je scherm gebarsten? Werkt je thuisknop niet goed meer? Is de lens van je camera stuk? Dan is het zeker en vast de moeite waard om de video's te bekijken en misschien zelf aan de slag te gaan om je geliefde iPhone te herstellen.

fixjeiphone

Uiteraard dien je wel enige ervaring te hebben met het openschroeven van electronica. De gereedschappen en vervangende onderdelen dien je op het internet te kopen, er zijn voldoende websites die deze onderdelen voor een zacht prijsje aanbieden. In de video wordt gemeld welke onderdelen je nodig hebt en google biedt dan vervolgens de uitkomst.

Naast de verschillende reparatievideo's is het ook mogelijk om gratis het 'iPhone 4 reparatie e-book' te downloaden. Hierin wordt alles uitgelegd hoe je de iPhone 4 van A tot Z kunt repareren. Daarnaast vind je hier ook extra informatie over de iPhone 4 terug en enkele handige reparatietips.

FixjeiPhone is nog maar beginnend, maar biedt nu al enkele handige oplossingen, in de toekomst willen ze hun aanbod nog meer uitbreiden met reparatie video's voor de iPad (mini), iPods, enzovoorts. Neem alvast een kijkje en wie weet word jij wel de nieuwe reparatiegoeroe van je vriendenkring.

Let op: Het repareren van je iPhone of andere Apple producten is geheel op eigen risico en doe dit altijd wanneer jou telefoon buiten de garantie is, anders vervalt deze.Reacties


 • Marco

  18 oktober 2013 om 10:02

  Super handig! Ideaal zo’n website waar gebruikers zelf aan de slag kunnen.

 • tom

  18 oktober 2013 om 10:53

  What’s New? Dat bestaat toch al lang en uitgebreider in de vorm van http://www.ifixit.com

 • eric

  18 oktober 2013 om 10:57

  Leuke website en erg handig, eentje om te onthouden dus

  @Tom Duidelijk dat je het artikel niet begrijpt want het is een Nederlandstalige website, iets wat het bekende iFixit niet ondersteund.

 • Leo

  18 oktober 2013 om 12:40

  Zeer duidelijke website en alles word hier prima uitgelegd, een aanrader dus!

  @Tom Ik ben het met Eric eens, omdat dit Nederlandstalig is kan ik het veel beter volgen en ze onderscheiden zich.

 • Britt

  18 oktober 2013 om 13:59

  Wat een overzichtelijke website zeg, er wordt echt aandacht aan besteed, dat is duidelijk te zien.

 • ed koster

  18 oktober 2013 om 16:47

  Allemaal leuk maar ik breng hem liever weg ;-) want als je zelf contacten kapot maakt en je merkt het niet dan zet je hem weer in elkaar en werkt het nog niet en ga dan maar eens zoeken, dus mensen bezint eer ge begint !!!!

 • Jeroen

  18 oktober 2013 om 17:25

  Hele nette professionele site, super!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!