4 juni 2015

Phone Doctor: Controleer of er iets mis is met je iPhone

phone doctor icon iOS

Werken alle hardwarematige onderdelen van je iPhone nog correct? Dat is een vraag die je kunt stellen aan Phone Doctor. Een handige applicatie die je iPhone op 27 punten helemaal doorlicht. Hoe is het gesteld met je batterij, knoppen, multitouch, enzovoorts.

Daarnaast kan hij ook de CPU, geheugen, Wi-Fi, etc. doorlichten en je voorzien van een hoop extra informatie.

Klik hier om Phone Doctor te downloaden in de iOS, start de applicatie op en Phone Doctor vraagt je onmiddellijk om enkele tests uit te voeren. Je gaat de accuraatheid van het multitouchscherm testen, accelerometer, de knoppen, camera, enzovoorts. Na het testen kan een certificaat gemaakt worden dat je altijd kunt voorleggen wanneer je jouw iPhone gaat doorverkopen.

phone doctor iOS app

Het testen van je iPhone duurt ongeveer 10 minuten. De tests moet je niet onmiddellijk doorlopen, dit kan altijd nog later hervat worden. Via de applicatie kun je allerlei statistieken zien over je iPhone en kan hij tips geven om je batterij te besparen. Het heeft geen zin om iedere dag de tests uit te voeren, maar een paar keer per jaar kan geen kwaad.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


 • Cloverfield

  5 juni 2015 om 9:11

  Is dit niet een beetje een wassen neus?
  Als app mag je toch helemaal niet zoveel?

 • Jordy Geuens

  21 juni 2015 om 20:59

  Zoals vermeld bij de app-informatie is deze app niet te gebruiken in het Nederlands. Vreemd genoeg laat hij je na installatie niet de keuze een alternatief te selecteren en gaat hij automatisch naar een Franse instelling. Tot op heden heb ik nog niet ontdekt hoe ik deze kan omschakelen naar bijvoorbeeld Engels.

 • Davy Belderbos

  12 juli 2015 om 10:49

  Waarom kan je het niet betalen dmv bij je abonnementskosten te laten toevoegen?? Ik zou iPhone dr willen installeren maar lukt niet via de voorgestelde betaalopties.
  Mvgr Davy

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!