26 maart 2011

Prepaid internet voor je iPad

Als trotse bezitter van een splinternieuwe iPad 2 met 3G heb je natuurlijk ook een internet abonnement nodig. Wanneer je niet dagelijks gebruik maakt van de 3G verbinding dan heeft Simyo een zeer aantrekkelijk Web to Go sim only pakket.

Dit Web to Go sim only pakket werkt even simpel als prepaid bellen. In plaats van beltegoed heb je in dit geval een 'webtegoed'. Alle kosten en het daadwerkelijke internetverbruik kan je online inzien en worden automatisch verrekend met je webtegoed.

Je kan met Simyo 24 uur online zijn vanaf € 2,50 als je een 'strippenkaart' neemt of voor € 4,00 wanneer je per 24 uur wilt afrekenen. Via je persoonlijke omgeving op Simyo.nl kan je het je webtegoed (automatisch) opwaarderen.

Op dit moment levert Simyo nog geen micro-simkaart maar de geleverde sim is zeer eenvoudig op de juiste te maat te knippen. Instructies voor het knippen van een simkaart kan je vinden op de onderstaande webpagina:

How to make micro-SIM from usual SIM card.

Enkele voordelen van Simyo Web to Go:

1. Er wordt gebruik gemaakt van het 3G KPN netwerk.
2. Geen dataverbruik? dan geen kosten.
3. Het is prepaid en dus je zit niet vast aan een contract!
4. Binnen 2 werkdagen wordt het startpakket thuis bezorgd.

Wanneer je het Simyo Web to Go startpakket besteld voor € 2,50 dan ontvang je de simkaart met € 5,00 webtegoed.

Als je interesse hebt in Simyo Web to Go en Appletips.nl wilt steunen dan kun je de onderstaande advertentie gebruiken om de aanbieding te bekijken en om eventueel jezelf aan te melden.online adverteren www.zanox.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!