27 augustus 2013

NieuwsProfiteer nu van de vele ‘Back To School’ aanbiedingen

b2SAlle vakanties lopen nu echt op hun einde en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur of is zelfs al begonnen voor de meeste onder ons. Dit betekend uiteraard een hoop acties, niet alleen kun je nu in de Online Apple Store een Mac of iDevice aanschaffen met onderwijskorting, daarnaast krijg je er nog een iTunes Kaart bovenop die kan op lopen tot €80. Meer informatie over de Back To School actie van Apple kun je hier terugvinden.

Ook winkelketens zoals Media Markt, Dixons en Saturn hebben momenteel heuse 'Terug naar school' acties. Zo kun je een iDevice of Mac aanschaffen met een mooie korting. Wil je gegarandeerd zijn van de laagste prijs voor een Apple product dan raden we je aan om onze koopwijzer eens te checken.

De grootste online leveranciers van Apple producten zijn in dit handig overzicht opgenomen. De prijzen worden door de leveranciers aangeleverd en dagelijks automatisch geupdate. Uiteraard worden ook de 'Back To School' aanbiedingen hierin opgenomen en kun je tot wel enkele tientallen euro’s (of zelfs meer) besparen.

appleb2s

Ben je eerder opzoek naar handige software aanbiedingen, games of accessoires dan raden we je aan de 'Back To School'-pagina van Stack Social te raadplegen. Hier vind je verschillende OS X applicaties terug met hoge kortingen. Zo kun je voor enkele euro's iTunes Cleaner, MacTuneUp7 of Flux4 aanschaffen en je Mac opruimen met behulp van de CleanMyMac applicatie (nu 33% korting).

designb2s

Voor de designers onder ons zijn er handige aanbiedingen terug te vinden waaronder een icon bundel en kun je zelf de prijs bepalen van de designer bundel (incl 8 handige applicaties). Daarnaast zijn er momenteel nog een hoop game applicaties in promotie. Al deze en nog meer aanbiedingen kun je hier terugvinden.

appletips bezoekers krijgen nog eens 5% extra korting op de kortingsprijs en deze korting is op de gehele website geldig! Voer hiervoor bij het afrekenen de volgende kortingscode in: BTS-FIVEReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!