18 januari 2013

SociaLink: Eenvoudig je sociale media gegevens uitwisselen

Steeds meer mensen maken gebruik van Social Media, dit is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Met behulp van Facebook, Twitter, Instagram, Google+, enzovoorts kun je snel en eenvoudig je persoonlijke leven delen met derden en vrienden. Uiteraard wordt Social Media steeds meer gebruikt voor zakelijke en commerciële doeleinden.

In de iOS App Store is er een nieuwe applicatie terug te vinden genaamd SociaLink. Het betreft een vrij unieke applicatie waarmee het mogelijk is heel eenvoudig elkaar toe te voegen op de verschillende media's met behulp van Bluetooth.

SociaLink is gratis te downloaden in de App Store. Wanneer je de applicatie voor het eerst opstart krijg je een overzicht over het gebruik van de applicatie. Voeg je Twitter, Facebook, Linkedin en Instagram profiel toe.

Je kan eenvoudig deze gegevens uitwisselen met een andere persoon die ook in het bezit is van SociaLink, via Bluetooth worden de gegevens overgestuurd en automatisch word je 'vriend' van deze persoon.

Wanneer je geen gebruik wilt maken van Bluetooth is het ook mogelijk om eenvoudige alle gegevens door te sturen via e-mail. Voorlopig zijn er nog maar vier sociale media dienstem terug te vinden in de applicatie. De ontwikkelaar beloofd uiteraard meerdere netwerken in de toekomst.

SociaLink
SociaLinkCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: Etail, LLC
iPad & iPhone  4+  7 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips over applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!