9 februari 2016

NieuwsThermoSmart lanceert Apple Watch App

ThermoSmart heeft vandaag een update uitgebracht voor de ThermoSmart App met volledige ondersteuning voor de Apple Watch. Vanaf nu kun je de ThermoSmart thermostaat controleren en bedienen vanaf je pols. ThermoSmart is hiermee de eerste thermostaat met Apple Watch ondersteuning in Europa.

De belangrijkste functies van de ThermoSmart, zoals de temperatuur aanpassen, het programma pauzeren en de gemeten temperatuur aflezen, werken nu op de Apple Watch.

Hoofd Interactiedesign, Kodjo Kouwenhoven: "Binnen ThermoSmart staat gebruiksgemak voorop. Daarom denken we over alle details na. Bovendien hebben we een reputatie hoog te houden. De App voor de iPhone is hier een belangrijk onderdeel van. We zijn best-in-class. De Apple Watch integratie voegt hier een nieuwe dimensie aan toe"

Met de ThermoSmart App voor iPhone en Apple Watch kun je:


• de temperatuur in je kamer zien en aanpassen

• het huidige programma zien en aanpassen
• het programma van de komende week aanpassen

• de pauzefunctie activeren en stoppen
- de buiten temperatuur zien

ThermoSmart app voor de Apple Watch

De functies van de Apple Watch App:

• de temperatuur zien en aanpassen
• het huidige programma zien en aanpassen
• de pauzefunctie activeren en stoppen
• integratie van snelle blik en complicatie

Met elke computer die verbonden is met het internet of iPad kun je via de speciale portal de thermostaat beheren. Op alle devices kun je de instellingen van de ThermoSmart op elk moment van de dag en overal ter wereld inzien, aanpassen, pauzeren of opnieuw opstarten.

Op Appletips hebben we al eerder de ThermoSmart onder de loep genomen, de volledige review van dit product lees je hier terug.

ThermoSmart Mobile
ThermoSmart MobileApple Watch app
Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: Thermosmart B.V.
iPad & iPhone  4+  23 MB DOWNLOAD GRATIS

Achtergrond ThermoSmart
ThermoSmart is een gebruiksvriendelijke en strak vormgegeven slimme Wi-Fi thermostaat van een jonge Nederlandse ScaleUp. ThermoSmart speelt een leidende rol op de Nederlandse markt en wil deze winter uitrollen naar andere Europese landen. ThermoSmart is eenvoudig te bedienen, thuis en op afstand, via smartphone, tablet of computer, altijd en overal. Het product is onafhankelijk van energie- en ketelleveranciers en is na aanschaf eigendom van de gebruiker. Consumenten tekenen geen contract en betalen geen abonnement. Het gebruik van de ThermoSmart webportal en App's is gratis. De rekenkracht die nodig is voor het zelflerend vermogen vind plaats in ‘de Cloud’.

Klik hier om een ThermoSmart aan te schaffen of hier voor meer informatieReacties


  • Tom

    9 februari 2016 om 22:41

    Al ruim een jaar eigenaar van de Thermosmart …
    Een TOP product, dat mag gezegd worden! Nu ook te bedienen op mijn watch, toont aan dat het de ontwikkelaars niet alleen om de eerste omzet gaat (lees aanschaf van het apparaat)
    Tom

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!