22 oktober 2016

WATCHwatchOS 3: Reageren op inkomende berichten

Apple Watch icon voor berichten

Vanaf watchOS 3 is het eindelijk mogelijk om snel te reageren op een inkomend bericht. In voorgaande versies moest je eerst op een aantal knoppen tikken voor je überhaupt kon reageren.

Dit heeft Apple in watchOS 3 vereenvoudigd en meteen heb je toegang tot verschillende mogelijkheden. Zo kun je onmiddellijk een slim of standaard antwoord kiezen, maar ook een emoji of digital touch bericht versturen.

Reageren op inkomende berichten op een Apple Watch

Zodra je in watchOS 3 of nieuwe een bericht ontvangt krijg je deze meteen volledig te zien. Draai aan de Digitale Kroon om de antwoordmogelijkheden te bekijken. Onder het bericht vind je knoppen terug, tik op de microfoon om een antwoord te dicteren. Via de smiley kun je een emoji kiezen en met behulp van het hartje kun je een Digital Touch bericht opstellen.

inkomende berichten reageren via watchOS 3

Wanneer je verder naar beneden navigeert vind je de slimme of standaard antwoorden terug. Deze antwoorden kun je persoonlijk maken via de Apple Watch applicatie op de iPhone. Open daar Mijn Watch ▸ Berichten ▸ Standaardantwoorden.

Uiteraard kun je ook reageren op een bericht met behulp van Scribble. Helaas is deze functie momenteel niet standaard aanwezig in het Nederlands. Wel kun je deze activeren met behulp van een trucje. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: De nieuwe Berichten effecten bekijken en gebruiken op een Apple WatchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!