24 februari 2017

WhatsApp voor Mac: Onmiddellijk reageren via een melding

whatsapp logo 2.0

WhatsApp kun je niet alleen gebruiken op een iPhone, ook op de Mac kun je jouw gesprekken benaderen. Sinds vorig jaar heeft WhatsApp namelijk een officiële applicatie voor Mac, maar ook Windows PC.

Sinds deze week kun je op de Mac variant onmiddellijk reageren op berichten via een interactieve melding. Net zoals bijvoorbeeld bij Mail en Berichten is het mogelijk om direct te antwoorden of een actie uit te voeren zonder hiervoor de desbetreffende applicatie te openen. Hierdoor kun je nog sneller reageren in gesprekken.

Reageren via de melding in WhatsApp voor Mac

Zodra je een interactieve melding ontvangt van een bericht kun je de muisaanwijzer op de melding plaatsen. Er verschijnt een antwoord-knop, klik hierop om het antwoordveld te openen. Klik op het tekstveld en typ je bericht. Klik op de verstuur-knop om het bericht te verzenden. Dit alles zonder het applicatievenster van WhatApp te openen.

WhatsApp voor mac interactieve meldingen

WhatsApp voor Mac werkt in combinatie met je iPhone. Via de Mac App Store kun je de officiële applicatie downloaden en installeren. Hoe je verbinding maakt en de applicatie precies werkt lees je hier uitgebreid terug. Sinds deze week heeft WhatsApp ook een nieuwe functie in de iOS versie toegevoegd genaamd WhatsApp Status. Hiermee kun je foto's, gifs en video's delen met je contacten die na 24 uur verdwijnen.

WhatsApp Desktop
WhatsApp DesktopCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
Mac OS X  4+  61 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: WhatsApp extra beveiligen met tweestapsverificatieReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!