5 september 2013

YouTube Capture: eenvoudig en snel video’s uploaden

We moeten het al enige tijd zonder YouTube-functie doen in iOS, sinds de 6de versie van iOS is het niet meer mogelijk rechtstreeks een video te uploaden naar YouTube. Gelukkig heeft Google hier een oplossing voor en deze heet YouTube Capture.

Deze zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel je favoriete video's kunt delen op je YouTube pagina. De app is vrij eenvoudig, je opent de app en je kan onmiddelijk starten met filmen.

Wanneer je klaar bent met filmen kun je uiteraard onmiddelijk de video delen op je YouTube pagina. Je kan kiezen of de video privé of publiek is. Je voert de gewenste informatie in, de titel, korte omschrijving, enzovoorts.

Uiteraard kan je vrij eenvoudig je video delen op allerlei sociale netwerken zoals Google+, Twitter en Facebook. Veel bewerkingsopties zijn niet aanwezig in de app, echter kun je wel de beeldstabilisatie en kleurcorrectie inschakelen voor een beter resultaat. Daarnaast kun je ook nog de video bijsnijden en eventueel voorzien van muziek met een YouTube Soundtrack.

Wanneer je deze of de officiële YouTube applicatie installeert is het ook mogelijk vanuit je Filmrol een video onmiddellijk te openen in desbetreffende applicaties en te uploaden naar je persoonlijke YouTube account.

YouTube Capture:

YouTube Capture
YouTube CaptureCategorie: Photo & Video, Utilities
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  28 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over YouTube kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!