10 augustus 2016

Eltima Zomer bundel: 7 top applicaties met korting

Software ontwikkelaar Eltima heeft een speciale Zomer bundel samengesteld met een aantal zeer interessante OS X (macOS) applicaties. De bundel bestaat uit 7 applicaties waaronder Commander One, Photobulk en Uplet.

Koop je de bundel voor $ 49,95 dan bespaar je 76% op de totale prijs. Hieronder vind je een overzicht van de applicaties die aanwezig zijn in de bundel.

Commander One PRO Pack
Een waardige vervanger voor OS X Finder, op een eenvoudige wijze kun je de bestanden op je harddisk beheren, inclusief vele extra opties. Lees hier onze review (originele prijs $29.95).

commander one

FlexiHub
USB en seriële apparaten delen met andere apparaten in je netwerk, kan o.a. gebruikt worden met dongles, usb sticks/drive en seriële adapters (originele prijs $79.90).

Typeeto
Gebruik het toetsenbord van je Mac als toetsenbord op je iPhone of iPad of ander bluetooth apparaat (originele prijs $19.95).

PhotoBulk
In één keer een groot aantal foto's (bulk) voorzien van een watermerk, optimaliseren of de afmetingen aanpassen (originele prijs $19.95).

Uplet
Deze applicatie brengt Instagram naar Mac, direct vanaf je Mac foto's delen op Instagram (originele prijs $19.95).

Elmedia Player PRO
Online video's downloaden en afspelen met ondersteuning van extra bestandformaten die niet standaard door OS X worden ondersteund (originele prijs $19.95).

Airy
Speciale downloader voor YouTube video's heeft de mogelijk om de muziek exporteren in een video te exporteren als MP3 bestand (originele prijs $19.95).

Eltima Zomer bundel aanschaffen

De complete summer bundle wordt nu aangeboden voor slechts $49,95. De originele waarde van de applicaties is normaal gesproken $209,60, je bespaart dus $159,65. De bundle kun je tot 14 augustus aanschaffen.

Klik hier om de budel te bekijken of aan te schaffen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.