10 augustus 2016

Eltima Zomer bundel: 7 top applicaties met korting

Software ontwikkelaar Eltima heeft een speciale Zomer bundel samengesteld met een aantal zeer interessante OS X (macOS) applicaties. De bundel bestaat uit 7 applicaties waaronder Commander One, Photobulk en Uplet.

Koop je de bundel voor $ 49,95 dan bespaar je 76% op de totale prijs. Hieronder vind je een overzicht van de applicaties die aanwezig zijn in de bundel.

Commander One PRO Pack
Een waardige vervanger voor OS X Finder, op een eenvoudige wijze kun je de bestanden op je harddisk beheren, inclusief vele extra opties. Lees hier onze review (originele prijs $29.95).

commander one

FlexiHub
USB en seriële apparaten delen met andere apparaten in je netwerk, kan o.a. gebruikt worden met dongles, usb sticks/drive en seriële adapters (originele prijs $79.90).

Typeeto
Gebruik het toetsenbord van je Mac als toetsenbord op je iPhone of iPad of ander bluetooth apparaat (originele prijs $19.95).

PhotoBulk
In één keer een groot aantal foto's (bulk) voorzien van een watermerk, optimaliseren of de afmetingen aanpassen (originele prijs $19.95).

Uplet
Deze applicatie brengt Instagram naar Mac, direct vanaf je Mac foto's delen op Instagram (originele prijs $19.95).

Elmedia Player PRO
Online video's downloaden en afspelen met ondersteuning van extra bestandformaten die niet standaard door OS X worden ondersteund (originele prijs $19.95).

Airy
Speciale downloader voor YouTube video's heeft de mogelijk om de muziek exporteren in een video te exporteren als MP3 bestand (originele prijs $19.95).

Eltima Zomer bundel aanschaffen

De complete summer bundle wordt nu aangeboden voor slechts $49,95. De originele waarde van de applicaties is normaal gesproken $209,60, je bespaart dus $159,65. De bundle kun je tot 14 augustus aanschaffen.

Klik hier om de budel te bekijken of aan te schaffen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!