27 mei 2015

AllCast: Nog eenvoudiger streamen naar de Apple TV

AllCast icoon logo

Wie een Apple TV heeft maakt regelmatig gebruik van AirPlay, hiermee kun je eenvoudig foto’s, video’s en muziek streamen naar je TV. Echter zijn de mogelijkheden wat beperkt in iOS zelf, met behulp van applicaties van derde kun je snel meer opties toevoegen.

Een mooi voorbeeld hiervan is AllCast, hiermee stream je alle content die aanwezig is op je iPhone, iPad of iPod Touch naar je Apple TV, maar ook naar een Chromecast, ondersteunende TV, XBOX, enzovoorts.

Voordeel van AllCast is dat hij niet alleen de gehele inhoud van je iOS apparaat kan streamen, maar ook content die je elders opslaat. Denk hierbij aan Dropbox, Google Drive, maar ook sociale media zoals Instagram.

all cast overzicht

AllCast is daarom dus ook handig voor gebruikers van een Apple TV, je kan namelijk in één applicatie overige content toevoegen. Daarnaast kun je de bitrate instellen voor video’s zodat je optimaal kunt streamen. AllCast is gratis te gebruiken, maar je loopt dan wel al snel tegen een aantal beperkingen en een hoop reclame aan. Gelukkig kun je deze via een in-app aankoop verwijderen.

AllCast — Cast photos, music, and video to your Chromecast
AllCast — Cast photos, music, and video to your ChromecastCategorie: Photo & Video, Entertainment
Ontwikkelaar: CLOCKWORKMOD ALLCAST LLC
iPad & iPhone  12+  24 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Geux

  27 mei 2015 om 19:02

  Plug plug, snap ik, AppleTips website moet ook betaald worden.

  Maar… voor de (journalistieke?) volledigheid zou ik toch even netjes melden dat er een in-app purchase voor de premium versie “ZONDER” reclame nodig is.

 • Geux

  27 mei 2015 om 19:03

  Herstel, staat er wel. Sorry.

 • Eddy

  29 mei 2015 om 9:28

  De App is inderdaad gratis. Je meld ook dat het verwijderen van de reclame kan door in de App dit af te kopen. Om een juist beeld te krijgen van deze App zou ik vermelden dat dit je € 4,99 gaat kosten, want zonder is er haast niet mee te werken.Voor de rest een prima App.

 • michael

  29 mei 2015 om 16:09

  Kan ik hier ook Navigon streamen naar de ATV?

 • Wesley Fabry

  29 mei 2015 om 17:52

  Klopt dat geven we zelf ook aan, maar je kunt hem wel testen of je hem uiteindelijk wel wilt kopen..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!