16 augustus 2013

iOS 7Apple brengt bèta 6 voor iOS 7 uit

iOS-7-iconbetaHet lijkt erop dat Apple haast heeft, want afgelopen nacht hebben ze bèta 6 uitgebracht voor iOS 7. De update kan ‘over the air’ geïnstalleerd worden en is slechts 13.5 MB groot, ga hiervoor naar ‘Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software Update.

De vijfde béta kreeg positieve reacties van verschillende ontwikkelaars om wille van de verschillende verbeteringen op gebied van snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Toch zijn er in de zesde bèta nog vele bugs gefixed en is er ook weer hard gewerkt aan het optimaliseren van de grafische interface. Problemen met iTunes in the Cloud zijn opgelost.

Sommige aankopen resulteerden namelijk in onverwachte items die werden gedownload of afgespeeld. Ontwikkelaars die een vorige bèta hebben geïnstalleerd wordt daarom gevraagd om een speciaal configuratie-profiel te installeren om het probleem met iTunes definitief te verhelpen. Hierna dien je de mediabibliotheek te herstellen. Deze optie kun je uitvoeren via de Muziek Instellingen-app. Het configuratieprofiel kun je terugvinden op de ontwikkelaars pagina.

iOS 7 overzicht2

Als we de geruchten mogen geloven kunnen we over enkele weken de golden master verwachten van iOS 7. Deze is vrijwel identiek aan de uiteindelijke versie die alle consumenten en ontwikkelaars kunnen gebruiken. Volgens de geruchten zou Apple op 10 september de nieuwe generatie iPhone aankondigen en wellicht ook iOS 7 voor het grote publiek. Meer informatie over de iOS 7 beta 6 kun je terugvinden op de ontwikkelaars pagina.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!